reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle brzucha w ciąży

Wiesz co, to jak najbardziej może być normalne, ale tak czy siak ja bym sprawdziła, czy nie skraca się szyjka. I posiew moczu, bo zakażenie też może dawać takie objawy. Lepiej sprawdzić raz za dużo niż raz za mało.
Już byłam na wizycie. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Zostałam przebadana z każdej strony. Dziękuję za dobre rady :)

reklama
Witam. Jestem w 20 tygodniu ciąży. Aktualnie męczy mnie taki piekacy bol macicy. Trochę menstruacyjny, ale o wiele wiele lżejszy. Czasem też kłucie po jednej lub po drugiej stronie (ale już wiem, że to normalne). Bylam na wizycie tydzień temu. Zastanawiam się, czy któraś z was też tak miała i czy powinnam skontaktowac sie z lekarzem? Jestem po jednym poronieniu i każdy objaw mnie stresuje. Boję się, że czas kiedy powinniśmy się cieszyć dzidziusiem nas ominie, a tak długo na to czekaliśmy
Witaj. Ja mam tak samo, jestem w siódmym miesiącu ciąży. 5 cięcie cesarskie i też za każdym razem bałam się, że coś nie tak ale hest wszystko dobrze. Głową do góry kochana. Życzę szczęścia i zdrowia dla Ciebie i dzidziusia. Zobaczysz już niedługo będziecie Je rozpieszczać z mezem

Witaj. Ja mam tak samo, jestem w siódmym miesiącu ciąży. 5 cięcie cesarskie i też za każdym razem bałam się, że coś nie tak ale hest wszystko dobrze. Głową do góry kochana. Życzę szczęścia i zdrowia dla Ciebie i dzidziusia. Zobaczysz już niedługo będziecie Je rozpieszczać z mezem
Dziękuję za ciepłe słowa. Jesteśmy dobrej myśli i staramy się już tylko cieszyć. To chyba już tak zostanie, że człowiek do końca już życia będzie się martwić o te dzieciaki :) również życzę zdrówka i życzę szczęśliwego rozwiązania :)

Do góry