Będzie dobrzeCzekam aż zrobią mi betę. Dają duphaston i to by było na tyle. Nadal delikatnie plamie także zobaczymy
reklama
93kora
Fanka BB :)
Ja też plamiłam z synem w ciąży. Nie pamiętam teraz dokładnie ale bodajże do 11 tygodnia, mimo,że miałam podany duphaston.Będzie dobrze
W Ikei , musiałam iść siusiu zrobić o zaczęłam krwawić . U mnie była to wina mięśniaków macicy i niskiego progesteronu. 2 czynniki nałożyły się na siebie. Później plamienia zniknęły.
natasia142
Wczoraj mnie badano, nikt nic nie mówił o mięśniakach, więc to chyba nie to. Bardziej właśnie bym stawiała na progesteron, bo za pierwszym razem jak robiłam to miałam 11.5 a tydzień później 9.4 ....Ja też plamiłam z synem w ciąży. Nie pamiętam teraz dokładnie ale bodajże do 11 tygodnia, mimo,że miałam podany duphaston.
W Ikei , musiałam iść siusiu zrobić o zaczęłam krwawić . U mnie była to wina mięśniaków macicy i niskiego progesteronu. 2 czynniki nałożyły się na siebie. Później plamienia zniknęły.
natasia142
Super , że u ciebie wszystko dobrze. Mam nadzieję , że i u mnie okaże się że jest okJa w 6+4 trafiłam na izbę przyjęć z krwawieniem. Gorzej jak w miesiaczke.
Sama ginekolog była w szoku że przy takim krwawieniu zarodek dalej jest. Następnego dnia dalej krew a później przez tydzień plamienie. Aktualnie 18tc
jasani
Ale progesteron wydzielany jest skokowo. Mogłaś akurat tak trafić z badaniem. Więc myślę, że to nie to.Wczoraj mnie badano, nikt nic nie mówił o mięśniakach, więc to chyba nie to. Bardziej właśnie bym stawiała na progesteron, bo za pierwszym razem jak robiłam to miałam 11.5 a tydzień później 9.4 ....
natasia142
Oby jednak nie poronienie....Ale progesteron wydzielany jest skokowo. Mogłaś akurat tak trafić z badaniem. Więc myślę, że to nie to.
natasia142
A myślicie , że te plamienie mogło być od luteiny ? No bo w sumie póki jej nie wzięłam to nic mi się nie działo. Mam lekka nadżerkę , więc może coś naruszyłam jak wsadzalam tabletkę ? Szukam już innych opcji bardziej pozytywnych, bo nie chce stracić tej ciąży...
A co mówią lekarze?A myślicie , że te plamienie mogło być od luteiny ? No bo w sumie póki jej nie wzięłam to nic mi się nie działo. Mam lekka nadżerkę , więc może coś naruszyłam jak wsadzalam tabletkę ? Szukam już innych opcji bardziej pozytywnych, bo nie chce stracić tej ciąży...
reklama
natasia142
W sumie nic. Za wczesna ciąża żeby można było zobaczyć coś w USG. Dlatego jutro chcą zrobić betę. Wczoraj miałam robioną i chcą sprawdzić czy rośnie czy spada. Ale póki co leki na podtrzymanie dostajeA co mówią lekarze?