reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

flak zamiast brzucha:(

Mi w szkole rodzenia poradzili, żeby brzuch w czasie ciąży smarować oliwka, bo wtedy skora nie traci elastyczności. I faktycznie – wszystko wróciło mi do normy. No – prawie :)

reklama
Ech… Dla mnie to juz za późno na to :|Może nie ma tragedii, ale po drugim dziecku nie jest dobrze… Siostra wyskoczyła z operacja plastyczna, ale nie chce z tak "błahego" powodu iść pod nóż…

To naprawde zazdroszcze,ponieważ w moim przypadku absoluntnie nie można mówic o tym aby oliwka miała w jakikolwiek sposób wpłynac na jędrnośc skóry.Nie tym razem...
mi też mówili żeby smarować oliwą......z olivek;))powaga.nawet dzidzię miałam tym smarować bo te olivki dziecięce to wysuszają.ale ani siebie tym nie smarowałam ani małej.czasem tylko balsamem.a mam tylko 3rozstępy na brzuchu.ale za to uda------to dopiero dla mnie porażka.nie wiem jak się pozbyć skóry wiszącej wewnątrz ud:(((no oprócz skalpela hihi

Serio?! Nie miałabym odwagi wysmarować siebie takim tłuszczem, a co dopiero dziecko! Ale wierze, że może pomóc ;)
Co do wiszącej skóry, to wiem o czym piszecie – tez nie chciałam tak drastycznie działać ( z resztą już o tym tu pisałam) Znalazłam informacje o „podciąganiu” skory i ostatecznie zdecydowałam się na Ultrashape i jestem bardzo zadowolona. Ale jest sporo rożnych zabiegów. Może laser Titan będzie dla Ciebie dobry :)

Jeśli idzie o zrzucanie wagi, to w moim przypadku nie było problemu. Mnie przeraża skóra, która nie jest już tam, gdzie być powinna :( To co mam, to już nie jest oponka - ją zwalczyłam :)
Muffinka - Powiesz na czym to polega? Gdzie robiłaś? Wole trafić do sprawdzonego miejsca…

W skrócie napisze, ze przy Titanie chodzi o ujędrnianie. Plus jest taki, ze nic nie boli i praktycznie nie ma żadnej rekonwalescencji :) Ja wybrałam Elite w Warszawie. Najbardziej mi odpowiadała. Nie wiem, czy maja placówki w innych miastach (nie wiem, skąd jesteś)…

Ja w czasie ciąży przytyłam 20 kg. Od oczątku smarowałam się kremem MUSTELA i ani jednego rozstępu. Polecam wszystkim , którzy chcą być bez rozstępów. Tanio można kupić na allegro.

reklama
Ech, ja w ciąży przytyłam prawie 30:((Uda zrzucałam jakieś dwa lata.Brzuch mam, choć znajome twierdzą,że nic nie widać.Owszem w jeansach i przykrótkiej bluzeczce nie widać ale jak założę satynową sukienke....trochę się odznacza.No i skóra nie jest taka jędrna na brzuchu.....ćwiczyłam ale niespecjalnie w ujędrnieniu pomogło...Ale wyciąć raczej nie dam.

Do góry