reklama
marczelitto85
wurcel purcel
mi też mówili żeby smarować oliwą......z olivek)powaga.nawet dzidzię miałam tym smarować bo te olivki dziecięce to wysuszają.ale ani siebie tym nie smarowałam ani małej.czasem tylko balsamem.a mam tylko 3rozstępy na brzuchu.ale za to uda------to dopiero dla mnie porażka.nie wiem jak się pozbyć skóry wiszącej wewnątrz ud((no oprócz skalpela hihiTo naprawde zazdroszcze,ponieważ w moim przypadku absoluntnie nie można mówic o tym aby oliwka miała w jakikolwiek sposób wpłynac na jędrnośc skóry.Nie tym razem...
Serio?! Nie miałabym odwagi wysmarować siebie takim tłuszczem, a co dopiero dziecko! Ale wierze, że może pomóc
Co do wiszącej skóry, to wiem o czym piszecie – tez nie chciałam tak drastycznie działać ( z resztą już o tym tu pisałam) Znalazłam informacje o „podciąganiu” skory i ostatecznie zdecydowałam się na Ultrashape i jestem bardzo zadowolona. Ale jest sporo rożnych zabiegów. Może laser Titan będzie dla Ciebie dobry
Co do wiszącej skóry, to wiem o czym piszecie – tez nie chciałam tak drastycznie działać ( z resztą już o tym tu pisałam) Znalazłam informacje o „podciąganiu” skory i ostatecznie zdecydowałam się na Ultrashape i jestem bardzo zadowolona. Ale jest sporo rożnych zabiegów. Może laser Titan będzie dla Ciebie dobry
marczelitto85
wurcel purcel
kochana uda i rozstępy.....bo oponkę już zbijam i jest extra a uda.....bleeeeeeeeeeeeeZ udami i rozstępami to juz zupełnie inna historia.Nawet kiedys sie tak zastanawiałam cos jest gorsze czy rozstepy czy własnie wspomniana oponka.Z która sie lepiej walczy ?
zabenka
Zaciekawiona BB
Jeśli idzie o zrzucanie wagi, to w moim przypadku nie było problemu. Mnie przeraża skóra, która nie jest już tam, gdzie być powinna To co mam, to już nie jest oponka - ją zwalczyłam
Muffinka - Powiesz na czym to polega? Gdzie robiłaś? Wole trafić do sprawdzonego miejsca…
Muffinka - Powiesz na czym to polega? Gdzie robiłaś? Wole trafić do sprawdzonego miejsca…
W skrócie napisze, ze przy Titanie chodzi o ujędrnianie. Plus jest taki, ze nic nie boli i praktycznie nie ma żadnej rekonwalescencji Ja wybrałam Elite w Warszawie. Najbardziej mi odpowiadała. Nie wiem, czy maja placówki w innych miastach (nie wiem, skąd jesteś)…
marczelitto85
wurcel purcel
no i ja się zastanawiam nad wycięciem tego i owego.......no ale się boję trochę
reklama
Jadran
Fanka BB :)
Ech, ja w ciąży przytyłam prawie 30(Uda zrzucałam jakieś dwa lata.Brzuch mam, choć znajome twierdzą,że nic nie widać.Owszem w jeansach i przykrótkiej bluzeczce nie widać ale jak założę satynową sukienke....trochę się odznacza.No i skóra nie jest taka jędrna na brzuchu.....ćwiczyłam ale niespecjalnie w ujędrnieniu pomogło...Ale wyciąć raczej nie dam.
Podziel się: