reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
Gosia, ale fajnie Emilka klaszcze!! Normalnie aż się popłakałam:-)
A ja to się doigrałam... Byłam u lekarza, Jeszcze mi gorączke zmierzył, bo w domu zapomniałam z tego wszystkiego: 38,3st:-(Mnóstwo ropy na migdale, mam antybiotyk, ale w czwartek muszę iść do laryngologa, żeby zobaczyć, czy to nie jest ropień, jeśli tak to do szpitala na wycinanie- ciekawe co wtedy ze Stasiem??:no::no::no: Ktoś wie, czy mnie razem z Nim przyjmą, skoro karmię?? Teraz boję się , żeby Stach się nie zaraził, choć dziś cały czas marudzi.... Modlę się żeby to były zęby, a nie to co ja mam, bo to straszny ból....:no::no::no::no::no:

hehe fajnie EMI sobie radzi
Sara tez tak robi ale jak jej sie nie chce klaskac to łapie sie za raczki i porusza całymi rekami:-D

Ślicznie Emilka robi kosi kosi....a najbardziej podoba mi sie jak składa rączki po zakończeniu kosi kosi...i sie śmieje...tak zawadiacko :tak::-D

Emilka robi kosi kosi fantastycznie!!!!:-)

PAtch, dobrze ze w koncu poszlas do lekarza!!!!! nie wiem jak to jest w szpitalu czy Cie przyjma ze Stasiem, ale co do Twoim obaw ze sie zarazi, nie zamartwiaj sie bo przeciez karmisz i z mleczkiem Stas dostaje przeciwciala, wiec jest duza szansa ze sie nie zarazi!!!! ZYcze Wam obojgu duzo zdrowia!!!!!!!!!!

Na temat szpitala też nie pomogę, ale faktycznie o zarażenie nie musisz się obawiać, Oli ode mnie się ani razu nie zaraziła.

Patch, ja miałam zapalenie gardła i lekarka (powiedziałam że karmię) przpisała mi Bioparox, obyło się bez antybiotyków bo pomógł :-)

Lenulka, Bioparox też jest antybiotykiem, tyle, że wziewnym, więc mniejsza dawka dostaje się do organizmu, można faktycznie go stosować w czasie karmienia :tak:

reklama
Lenulka, Bioparox też jest antybiotykiem, tyle, że wziewnym, więc mniejsza dawka dostaje się do organizmu, można faktycznie go stosować w czasie karmienia :tak:

no to widzisz Kasiad ja nawet nie wiedziałam że to antybiotyk ale ze mnie gapa;-) najważniejsze że pomogło
bo jak sobie psikałam tak jak pamiętałam a antybiotyki zawsze mi sie kojarzą że o określonej porze powinno sie łykać tabletkę

Do góry