reklama
Patch, super filmik Mój Tomek robi takie filmiki z naszych rodzinnych wypadów, miesza czasem zdjęcia razem z filmem nagranym na kamerze, z podkładem muzycznym. To super pamiątki. Ale żeby zrobić taki filmik na temat Oliwki nie pomyśleliśmy. Pokazałam Tomkowi film i powiedziałam mu, żeby też zrobił coś w tym stylu.
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
mysia ja np uzywam MemoriesOnTv-bardzo latwy w obsludze i muzyczke tez sie podklada-ale jesli sciagniesz tylko taki 30 dniowy-bedziesz miala przez srodek paseczek.;-)Madzia, też o tym pomyślałam, ale jak podłożyć np. muzyczkę, albo jak zamieście to jako film....
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Patch, dopiero teraz zobaczylam ten filmik. Na prawde super!!!!!Az pozazdroscilam i chyba teraz tez takie bede montowac
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
mysia23
mama dwójeczki
Mateczka_Poleczka, niesamowita jest Twoja córa, a w sumie to obie...
Mój Filip, jak zabawia go moja siostra, to richocze się bardzo podobnie...a czasem z byle czego śmieje sie z 10 minut
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
Mysia dzieki-moja bardzo czesto ma ataki smiechu a najdziwniejsze ,ze czlowiek sie stara i wyglupia to owszem rozbawi ja ale najbardziej ciesza ja rzeczy dziwne o ktorych bym wcale nie pomyslala-na przklad uwielbia jak w "pani z tv" do niej mowi(ogladajac jakies wiadomosci)-nasze dzieci to wielka tajemnica i codziennie sie czegos uczymy i cos odkrywamy -zupelnie tak jak one )
To widzę, że nasze dziewczyny mają jedną idolkę, panią prowadzącą wiadomości TVP1. Majka jeszcze zawsze jest roześmiana na widok przesuwającego się napisu "Windows" na monitorze i oczywiście też uwielbia swoją stawszą siostrę,która wystarczy, że jest i już jest wesoło.:-)Mysia dzieki-moja bardzo czesto ma ataki smiechu a najdziwniejsze ,ze czlowiek sie stara i wyglupia to owszem rozbawi ja ale najbardziej ciesza ja rzeczy dziwne o ktorych bym wcale nie pomyslala-na przklad uwielbia jak w "pani z tv" do niej mowi(ogladajac jakies wiadomosci)-nasze dzieci to wielka tajemnica i codziennie sie czegos uczymy i cos odkrywamy -zupelnie tak jak one )
reklama
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
Masz racje wystarczy ,ze starsza siostrzyczka wejdzie tylko do pokoju i...juz jest smiesznie:-)oczywiście też uwielbia swoją stawszą siostrę,która wystarczy, że jest i już jest wesoło.:-)
Podziel się: