reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Oliwka świetnie sobie już ze wszystkim radzi...jak tak dalej będzie to kończy jak pewien 9 latek, o którym dwa dni temu słyszałam w radio :-):-):-):-) ;-);-);-);-);-) - zdał już maturę i dostał się na Harward :szok::szok::szok:...ale i tam mu sie nudzi, bo cały materiał już prawie opanował :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
Kasiad, ja jestem w głębokim szoku!! To jest niesamowite, co Oli już wyprawia:tak:

agusia, ani nie gadaj, mam zapalenie gardła, spać nie mogę, a w aptece nie dali mi żadnego lekarstwa, bo niby dla karmiących nie ma nic na gardło, myślałam, że będę wyć do księżyca... Zostaje mi mleko z czosnkiem...:dry::wściekła/y::wściekła/y: A swoją drogą boli coraz bardziej...
Dziewczyny, czy to znaczy, że jeśli nie daj Boże nie wyleczę tego domowymi sposobami (co jest prawdopodobne), to będę musiała przestać karmić, żeby móc brać lekarstwa??!!

ja w ciąży brałam Tantum Verde P tylko że nie wiem jak to jest w czasie karmienia z nimi byś musiała się zapytać lekarza:tak: :confused:

Patch, jak mnie bolało gardło to dostałam w aptece do ssania Tantum Verde, powiedziałam farmaceucie, że karmię (a miałam taki straszny ból gardła, że aż ryczeć mi się chciało). Jak będzie konieczny antybiotyk, to nie musisz a nawet nie powinnaś przerywać karmienia, tylko musisz powiadomić na wstępie lekarza, że karmisz, to przepisze Ci antybiotyk bezpieczny dla dziecka. Ja w czasie karmienia łykałam aż 2 razy antybiotyki (zapalenie piersi). Mi akurat dwa razy zapisywali Duomox.

Dzięki, dziewczyny, chyba rzeczywiście pójdę do lekarza, bo zaczyna mnie już i icho boleć... A tantum verde też kupiłam, ale nie wiem, może jestem na niego uczulona, bo po nim zaczęłam czuć się jeszcze gorzej i migdał zrobił się dużo większy....

dostałam to samo co dziewczyny jak i antybiotyk za czasów jak karmiłam piersią (mała miała 5 tygodni- bylismy wtedy w szpitalu)

kazli mi tez kupić TYMSAL - to aerozol do stosoawnia w jamie ustnej

reklama
Do góry