reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

Świetnego Oli ma przyjaciela, Lulka... To szczęście mieć tak cierpliwego kotka... Wiele bym dała, żeby nasz pies taki był... A na Niego muszę ciągle uważać... Choć ostatnio jest lepiej, bo jak Stasiowi wypada jedzenie z ręki, to Wolf myśli, że Staś go karmi i niewątpliwie Wolf zapałał większym uczuciem do Stasia... No ale i tak nigdy nie wiadomo co mu odbije, znaczy Wolfowi, który nie znosi jak ktoś dotyka jego ogona.... To niestety nie jest cierpliwy i wyrozumiały Lulek...:sick:

reklama
No nieźle Patch :-D Całe szczęście Oliwka nie wpadła na taki pomysł, bo już wyobrażam sobiew moją łazienkę :baffled: Niestety wstaje tak samo, nawet na chwilę nie mogę jej spuścić z oka.

Kasiad, ale ta Oliwka sobie zabawę znalazła:-):-):-):-) Ale ma śliczną sukieneczkę!!! Niesamowicie mi się podoba....

:szok: a czemu ja nie zauważyłam tych filmików wcześniej :confused:

Kasiad
Oli super ma zabawe ale ona już super się trzyma na tych nóżkach:szok: jestem pełna podziwu :-D:tak:

Patch ja nic nie widze u ciebie na filmiku :no::-( mam za stary monitor i nie mogę rozjaśnić :wściekła/y:

Ale Emi zajada chlebek :-D
A Oli na nogach to utrzymuje się teraz jeszcze lepiej. Wiecznie podskakuje do góry, no i jak myśli, że się trzyma to chwilę coraz częściej sama stoi, ale tak świadomie to odwagi nadal nie ma :no: Przed chwilą nawet zrobiła sama 1 kroczek trzymając się moich spodni wiszących na łóżeczku, a więc tak naprawdę nie trzymała się, bo spodnie swobodnie zwisały :szok:

reklama
Do góry