reklama
Zciągnęłam z kamery 2 nowe filmiki. Pierwszy nagrałam kilka dni temu, pokazuje jak Oli kocha naszego kotka Lulka i ile Lulek ma cierpliwości dla Oliwki:
YouTube - Oli i Lulek
a drugi pokazuje bawiącą się Oliwkę dziś rano na podłodze:
YouTube - Oli 8 i pół miesiąca - zabawa
YouTube - Oli i Lulek
a drugi pokazuje bawiącą się Oliwkę dziś rano na podłodze:
YouTube - Oli 8 i pół miesiąca - zabawa
Ten z filmiku jest rzeczywiście uosobieniem cierpliwości i łagodności, aż czasem jest mi go żal. Ale kotka to już by w życiu sobie na takie poufałości nie pozwoliła, dlatego w czasie takich bliskich spotkań bierze udział tylko Lulek 

Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Strasznie spokojny ten Lulek i piekne ma futerko
Oli jak zwykle świetna, tylko Kasiad czemu Ty jej po domu zakładasz buciki na nóżki?
Ja już od 3 lekarzy słyszałam, bardzo stanowczo zresztą to stwierdzili, że dziecko ma się uczyć chodzić w skarpetkach (najlepiej tych z absem), broń boże nie w butach bo to może powodować wady stópek. My Milence kupiliśmy takie grube skarpety z jednolita gumową podeszwą, bardzo fajne bo dobrze izolują od zimnej podłogi w kuchni, są antyposlizgowe a zarazem miękkie jak skarpety. Kosztuja około 15zł ale wg mnie są warte tej ceny 

reklama
Joasiek ja nie słyszałam, że dziecko nie może w ogóle chodzić w paputkach. Oliwka ma papcie profilowane, z miękką podeszwą firmy Zetpol i w nich chodzi czasem po domu, sporo czasu też spędza na bosaka w samych skarpetach (choć ostanio jak zrobiło się chłodniej to zauważyłam, że stopy jej marzną) i w takich miękkich paputkach skarpetkowych z podgumowaną podeszwą.
Podziel się: