reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
Kasiad mój mąż był też zszokowany tym, co Oli potrafi, Ty nas coś kłamiesz z tymi 8 miesiącami Oliwkowymi;-):-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok: Oj Kasiad ale masz rewelacyjną młodszą córkę!!!! No poprostu bomba!!!:szok::szok::szok:
Najbardziej podoba mi sie Oli w słuchawkach i dygająca w rytm muzyki:-D:-D:-D

Ten z filmiku jest rzeczywiście uosobieniem cierpliwości i łagodności, aż czasem jest mi go żal. Ale kotka to już by w życiu sobie na takie poufałości nie pozwoliła, dlatego w czasie takich bliskich spotkań bierze udział tylko Lulek :tak:

Strasznie spokojny ten Lulek i piekne ma futerko :tak: Oli jak zwykle świetna, tylko Kasiad czemu Ty jej po domu zakładasz buciki na nóżki? :szok: Ja już od 3 lekarzy słyszałam, bardzo stanowczo zresztą to stwierdzili, że dziecko ma się uczyć chodzić w skarpetkach (najlepiej tych z absem), broń boże nie w butach bo to może powodować wady stópek. My Milence kupiliśmy takie grube skarpety z jednolita gumową podeszwą, bardzo fajne bo dobrze izolują od zimnej podłogi w kuchni, są antyposlizgowe a zarazem miękkie jak skarpety. Kosztuja około 15zł ale wg mnie są warte tej ceny :happy2:

reklama
Joasiek ja nie słyszałam, że dziecko nie może w ogóle chodzić w paputkach. Oliwka ma papcie profilowane, z miękką podeszwą firmy Zetpol i w nich chodzi czasem po domu, sporo czasu też spędza na bosaka w samych skarpetach (choć ostanio jak zrobiło się chłodniej to zauważyłam, że stopy jej marzną) i w takich miękkich paputkach skarpetkowych z podgumowaną podeszwą.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry