reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Filmiki z naszymi dzieciaczkami :)

reklama
Jenni jak kocha swojego misia :-D

A Juleczka super tańczy :tak: identycznie tańczyła moja Paulina, tak samo się kiwała na boki. Oli robi to zupełnie inaczej, tańczy uginając nogi, tak jakby podskakiwała.

No super sobie Kubuś radzi :-D Oli nie umie sobie tak założyć pieluchy na głowę, tylko sobie zakrywa twarz i odkrywa. Jak jej sama założę, to sobie bez problemu zciąga, ale nie wiem, czemu się tak zapowietrza, jak ma coś na twarzy :confused: Jakby się bała. Śmieje się, ale jednocześnie widać na jej twarzy ulgę, że sobie zciągnęła pieluchę z głowy.

Filmiki po prostu BOMBOWE

powtarzam sie ale Jenni to taka slodziutka rozrabiaka!!!:rofl2::tak:

Julcia tak odlowtowo tanczy no po prostu padam!!!!:-D:tak:
Nuska masz bardzo mily glos!!!!:-)

Kubus widac ze uwielbia a kuku i podziwiam ze sie tak mocno trzyma i ze sie nie przewraca!!!!!:tak:

Nuska taniec Julci mnie rozwalil poprosu BOMBA ,Jenni tego niepotrafi jeszcze :tak:
Kubus super potrafi sobie zalozyc pieluche na glowe:tak:

Jenni slicznie przytula misiaczka:tak::-)
A Kubuś ekstra robi akuku:-D:laugh2:bardzo mi sie podoba:tak:

Susu, dzieki za ten mily glos:zawstydzona/y::-D duzo osob mowi, ze mam mily glos przez telefon lub na kamerze...A ja go nie znosze taki piskliwy z deczka:rofl2::laugh2:hehe

Jenny jak szybko smiga w tym chodziku :tak::tak:
Kubus super robi a kuku:tak::tak:
a Julcia pieknie tanczy :tak:i przy tym ma dobry gust muzyczny ja tez bardzo lubie ten kawałek;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry