reklama
na razie jeden reszta nie chce się dodać :-(
Wrzuta.pl - P1180695
i kolejny
Wrzuta.pl - P1180673
i trzeci
Wrzuta.pl - P1180681
Wrzuta.pl - P1180695
i kolejny
Wrzuta.pl - P1180673
i trzeci
Wrzuta.pl - P1180681
Mateczka_Poleczka
Mamy lutowe'07
Oliwka świetna dziewczynka-tak pieknie juz stoi no i slicznie sprzatala tatusiowi w plytach
Emilka slodziutka i taaaaaaaaaaaaakiego chrupka miala i dobra dziewczynka z niej dzieli sie z innymi domownikami
Emilka slodziutka i taaaaaaaaaaaaakiego chrupka miala i dobra dziewczynka z niej dzieli sie z innymi domownikami
Tycia, ten "szpagat" to opracowany przez Oliwkę sposób siadania z pozycji stojącejBałam sie ,ze szpagat przy kawarium zakonczy sie guzem,a ona pieknie na pupcie usiadła
Indianin superna razie jeden reszta nie chce się dodać :-(
Wrzuta.pl - P1180695
i kolejny
Wrzuta.pl - P1180673
i trzeci
Wrzuta.pl - P1180681
A skąd Ty Gosia takiego chrupasa wzięłaś Co prawda za dużo Emi nie skorzystała, ale zawsze coś
Oliwka jak pieknie stoi normalnie szok i taka grzeczna dziewczynka robi porzadki tatusiowi
Emilka tez jest bardzo uczynna dzieli sie z jedzeniem i widac ze bardzo lubi pieska
a co do chrupek to Weronika tez bardzo lubi te dlugie bo krotkie chowaja jej sie w raczce i sie wkurza jak nie umie ugryzc a ja je kupuje w carefeeurze
Emilka tez jest bardzo uczynna dzieli sie z jedzeniem i widac ze bardzo lubi pieska
a co do chrupek to Weronika tez bardzo lubi te dlugie bo krotkie chowaja jej sie w raczce i sie wkurza jak nie umie ugryzc a ja je kupuje w carefeeurze
Indianin super
A skąd Ty Gosia takiego chrupasa wzięłaś Co prawda za dużo Emi nie skorzystała, ale zawsze coś
u mnie w sklepie są wielkie paczki chrupek i tam są dość duże chrupki a są też i tzw.pałeczki w małych opakowaniach ale te są z solą choć czasem też je kupuję bo odrobina soli nie zaszkodzi tym bardziej że Emilka wszystkich w koło karmi zamiast siebie ;-)
a Indianin wczoraj nakręcony ale kiepsko pokazuje bo na brzuszku jej nie wychodzi ;-)a ten drugi filmik nie chciał mi się wgrać bo chyba za długi był
reklama
chociaz przyznam ze bylam troszke w szoku, on tak na nia warczal chyba bym sie bawa ze moze ugryzc mala
to nie warczenie ze złości a zabawa warczy szczeka i szaleje żeby mała kwiczała ;-)i na pewno nie ugryzie ;-) no oczywiście że zawsze jakas kontrola musi być a ogólnie on się do niej nie zbliża za blisko ;-)mała nieraz go złapię za sierść dlatego się trzyma z daleka
Podziel się: