reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Fala zwrotna w przewodzie zylnym

Malutka - serio?? Jakbys znalazla to opracowanie, to, proszę, przeslij mi. Przeszlam bostonke ok. 8 tc. Ten lekarz sie pytal czy właśnie nie choruje, bo to moze byc oznaka, ze dziecko wlasnie jest oslabione infekcja, a ja ponad 2 tyg meczylam sie z przeziebieniem.

A magnez watpie by mial wplyw negatywny... Z synkiem bralam go w wiekszych ilosciach i wszystko bylo ok.

reklama
Muszę poszukać bo nie pamietam gdzie... jak znajdę to wrzucę :)U mnie tez fala wsteczna w DV.Przeplyw przez zastawkę trójdzielna OK. jestem po Pappa i wyniki bardzo polepszyły.Uwzgledniajac mój wiek i wynik usg ( wszystkie inne parametry usg w normie) Ryzyko trisomii 21 po usg wynosiło 1:60 a po papie zmalało do 1:255 a Ty już po usg?j

Tym razem lekarz uspokajal. Nie bylo widac wady serduszka po raz trzeci :)
Powiedzial, ze moze byc tak, ze przewod przebiega nietypowo i on to obstawia. Mowil, ze to jest naczynie, ktore po porodzie zmienia sie w jakies naczynie watrobowe i nie ma wplywu na dziecko potem. Teraz moze miec, w brzuszku, bo doprowadza natlenowana krew z pepowiny do serca. Ale mowil, ze nie widac oznak niedotlenienia. W sercu przeplywy sa ok.
Mam przyjsc za 3 tyg na echo serca plodu.

Tym razem lekarz uspokajal. Nie bylo widac wady serduszka po raz trzeci :)
Powiedzial, ze moze byc tak, ze przewod przebiega nietypowo i on to obstawia. Mowil, ze to jest naczynie, ktore po porodzie zmienia sie w jakies naczynie watrobowe i nie ma wplywu na dziecko potem. Teraz moze miec, w brzuszku, bo doprowadza natlenowana krew z pepowiny do serca. Ale mowil, ze nie widac oznak niedotlenienia. W sercu przeplywy sa ok.
Mam przyjsc za 3 tyg na echo serca plodu.
Dobre wieści :) cieszę się

reklama
Do góry