reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

F O T O błoto ;-)

reklama
tak, 5 cm od lampy kartonik 10x10
ale moze jest zbyt szary, bo nie mialam takiej nowiutkiej kalki tylko jakas poblakla

melanie, dzieki za " sie podoba" a co do ramki, to już kwestia gustu właściciela łązienki, czyli mojej mamy. Właściwie łazienka jest urządzona tak, że jako całość ramka pasuje, osobno na gołej ścianie może tego nie widać.

heh wczoraj mąż przyniósl do domu sony s60. chwilowo tylko taki moglśmy kupic. Jak na razie wystarczy, a potem się zobaczy :)

Tak to już jest z moim mężem jak się go wyśle na zakupy. W sobotę miał kupic buty to kupił filtr do wody britta.

djęcie z tego aparatu. Ten "czarnobyl" znajduje się jakieś 500 metrów od mojego bloku :) Takie atrakcje mam w okolicy najbliższej :p

reklama
Do góry