reklama
Melanie, chciałaś kiedyś zobaczyć jak wyjdzie Piotrkowi obraz dla teściowatej łazienki, no i oto efekt, nie jest to fota ze strony którą mi przesłaliście , bo Piotrek stwierdził że tamte zdjęcia są zbyt profesjonalne na taki szybki obrazek, czasu miał mało...
Ale w przyszłości może skorzysta...
tata Paris
radziles niedawno, zeby rozproszyc swiatlo lampy np. karteczka kalki technicznej
niestety wychodza strasznie czerwone terminatorowe oczy
jak sie ich pozbyc?
zrobilam sobie dzis popoludnie prac technicznych a tu jeszcze wiekszy problem ;D
radziles niedawno, zeby rozproszyc swiatlo lampy np. karteczka kalki technicznej
jak sie ich pozbyc?
zrobilam sobie dzis popoludnie prac technicznych a tu jeszcze wiekszy problem ;D
M
Melanie
Gość
Winia pisze:Tato Paris przez to zdjęcie w avatorku Wasze małej...mam wrażenie, że to "Da się" to wykrzyczałeś na mnie...hihihi
ale numer ja też tak to odebrałam :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
M
Melanie
Gość
Joanka pisze:Melanie, chciałaś kiedyś zobaczyć jak wyjdzie Piotrkowi obraz dla teściowatej łazienki, no i oto efekt, nie jest to fota ze strony którą mi przesłaliście , bo Piotrek stwierdził że tamte zdjęcia są zbyt profesjonalne na taki szybki obrazek, czasu miał mało...
sie mi podoba ;D
jak mam być szczera ramka mi nie pasi
reklama
P
Paris
Gość
Ineczka pisze:tata Paris
jak sie ich pozbyc?
Czerwone oczy są efektem odbicia światła od dna oka. Pozbycie się ich jest możliwe po odsunięciu lampy błyskowej od obiektywu, lub po ustawieniu jej pod innym niz obiektyw kątem. W przypadku aparatów kompaktowych tylko i wyłącznie za pomoca programów graficznych ;( Wystarczy zamalować czerwone kropki ciemnym kolorem i po krzyku
BTW - pokaż przykładową fotografię.