reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

dziewczyny chcę kupić mei tai, są na all poniżej 100, ale nie wiem czy to nie syf czasem, chociaż wyglądają fajnie, ja potrzebuje takie na od wielkiego dzwonu, z klamrami, to jest fajne: Nosidełko nosidło ergonomiczne mei tai + GRATIS (3090014970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , no nie wiem sama..

o chociaż te fajniejsze Pentelka nosidełko MEI TAI granat REWELACJA !!! (3089322711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Irisson pentelka ma super opinie w necie, podobno ładne i solidne tylko to nie MT tylko nosidło a ja nosidła nie chcę :-(
Ale na Twoim miejscu wybrałabym od pentelki to drugie lichutki
nie moge znaleźć żadnego fajnego MT:-(

no właśnie mi się ta pentelka podoba, ja w tym nie będę biegać codziennie, więc mi szkoda więcej kasy wydawać, a tu cena akurat moja ;-) no ale musi wiosna przyjść :-p

Ja cały czas w rozterce. Doux doux od czerwca będą szyte znowu... chyba dla M tego womara kupie a sobie dudusia...

Dziewczyny od dziś jestem posiadaczką chusty kółkowej bebelulu hamalu. To moja pierwsza chusta kupiona całkiem przypadkiem. Pierwsze wiazania to masakra:(ciezko mi ulozyc malego w pozycji zabki....za pierwszym razem w miare sie udało a pozniej klops...:(

Ja myślę, że właśnie fajna jest dla dzieci, które są już sztywne w miarę:) chciałam ją na krótkie dystanse i do karmienia w miejscach publicznych więc zakup jak najbardziej przemyślany a problem z wiazaniem no cóż nie od razu Rzym zbudowano, bedziemy probowac dalej ;) pozdrawiam:)))

p.s Udało się prawie idealnie za piątym razem, wrażenia fajne!;)))

a widzisz, ja nie mam z nimi doświadczenia, wydaja sie kosmiczne :) U nas w KK, jednak ich nie polecali, zwykłe, skośne tkane zalecali :)

reklama
taka kółkowa jest pewnie OK dla osoby która dużo nosiła w chustach i dziecko też jest przyzwyczajone, i też mi się wydaje że lepsza dla starszych dzieci żeby szybko wziąć dziecko na biodro i przenieść kawałek

hmm a czemu Wy tak wszystkie te nosidła..? :)
ja muszę się cieszyć z tego co mam, cały czas noszę Hanię w chuście :) wczoraj niestety jeszcze w kombinezonie, szłam z nią i z wózkiem po Natalię do przedszkola, na drogę powrotną Natalia była w wózku a ja Hanię raz-dwa zawiązałam, na płaszcz. jest OK teraz, w zimie, jak będzie wiosna to dopiero będzie super :)
chusta jest fajna bo można nią okryć dziecko, można na niej usiąść w lecie na trawie, ma mnóstwo zastosowań :)

Do góry