reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

EKO-mamy i chusto-mamy :)

dziewczyny chcę kupić mei tai, są na all poniżej 100, ale nie wiem czy to nie syf czasem, chociaż wyglądają fajnie, ja potrzebuje takie na od wielkiego dzwonu, z klamrami, to jest fajne: Nosidełko nosidło ergonomiczne mei tai + GRATIS (3090014970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , no nie wiem sama..

o chociaż te fajniejsze Pentelka nosidełko MEI TAI granat REWELACJA !!! (3089322711) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
reklama
Irisson pentelka ma super opinie w necie, podobno ładne i solidne tylko to nie MT tylko nosidło a ja nosidła nie chcę :-(
Ale na Twoim miejscu wybrałabym od pentelki to drugie lichutki
nie moge znaleźć żadnego fajnego MT:-(

no właśnie mi się ta pentelka podoba, ja w tym nie będę biegać codziennie, więc mi szkoda więcej kasy wydawać, a tu cena akurat moja ;-) no ale musi wiosna przyjść :-p

Ja cały czas w rozterce. Doux doux od czerwca będą szyte znowu... chyba dla M tego womara kupie a sobie dudusia...

Dziewczyny od dziś jestem posiadaczką chusty kółkowej bebelulu hamalu. To moja pierwsza chusta kupiona całkiem przypadkiem. Pierwsze wiazania to masakra:(ciezko mi ulozyc malego w pozycji zabki....za pierwszym razem w miare sie udało a pozniej klops...:(

Ja myślę, że właśnie fajna jest dla dzieci, które są już sztywne w miarę:) chciałam ją na krótkie dystanse i do karmienia w miejscach publicznych więc zakup jak najbardziej przemyślany a problem z wiazaniem no cóż nie od razu Rzym zbudowano, bedziemy probowac dalej ;) pozdrawiam:)))

p.s Udało się prawie idealnie za piątym razem, wrażenia fajne!;)))

a widzisz, ja nie mam z nimi doświadczenia, wydaja sie kosmiczne :) U nas w KK, jednak ich nie polecali, zwykłe, skośne tkane zalecali :)

reklama
taka kółkowa jest pewnie OK dla osoby która dużo nosiła w chustach i dziecko też jest przyzwyczajone, i też mi się wydaje że lepsza dla starszych dzieci żeby szybko wziąć dziecko na biodro i przenieść kawałek

hmm a czemu Wy tak wszystkie te nosidła..? :)
ja muszę się cieszyć z tego co mam, cały czas noszę Hanię w chuście :) wczoraj niestety jeszcze w kombinezonie, szłam z nią i z wózkiem po Natalię do przedszkola, na drogę powrotną Natalia była w wózku a ja Hanię raz-dwa zawiązałam, na płaszcz. jest OK teraz, w zimie, jak będzie wiosna to dopiero będzie super :)
chusta jest fajna bo można nią okryć dziecko, można na niej usiąść w lecie na trawie, ma mnóstwo zastosowań :)

Do góry