Przeczytałam pare pierwszych stron i właśnie szukałam takiego tematu
Chodzi mi o pomoc w pieluszkach wielorazowych.
Wybrałam takie:
PIELUCHY PIELUSZKI WIELORAZOWE 10szt/20 wkładek (2212755485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tam jest taka "koszulka" do wkładania wkładów, na tej aukcji jest 10 pieluszek i 20 wkładów, o ile dobrze zrozumiałam ten wkład wkłada się w materiałową kieszeń, czyli jeżeli dziecko nasiusia muszę zmienić całą pieluszkę, bo co prawda większość wyląduje na wkładce to jednak ten materiał nad wkładką też będzie mokry, więc muszę wymienić całą pieluszkę, więc po co mi więcej wkładów niż pieluszek?? Wytłumaczcie mi to, bo nie mam tyle doświadczenia, a jestem zainteresowana akurat tymi pieluszkami...
katjusza77, napisałaś, że przerwałaś karmienie jak zaszłaś w drugą ciążę, dlaczego?? Trzeba przestać karmić jak zachodzi się w ciążę??
ewa86, pomysł z pieluszkami od znajomych jest bardzo pożyteczny, powiedz mi jak znajomych o tym informowałaś nie wymuszając jednocześnie przyniesienia czegokolwiek?? Pytali się co chcesz?? Mam nadzieję, że mi też będą się pytać
Zrobię sobie wczesniej listę czego potrzebuję
Napisałam już mojemu, że na Dzień Matki, Dzień Dziecka i Wielkanoc i wszystkie święta po drodze chcę ten parowar blender Aventu
Warzywa będą z ogródka, więc raczej zdezygnuje ze słoiczków;p
Olga RaQ, czy w wiaderku Tummy Tub wystarczy po prostu zamoczyć dziecko w detergentach, nie trzeba go drochę dokładniej przetrzeć ręką? Jak w tym wiaderku myłaś Natce głowę?:>
Szwagierka śpi z synkiem od jego urodzenia. Synek pare dni temu skończył 8 lat. Jej mąż śpi w tym samym pokoju na innym łóżku...
My nie zamierzamy spać z małą, bo nasze skromne ponad 210 kg raczej nie dałoby jej pospać...
Od którego miesiąca przy prawidłowo rozwijającym się dziecku mogę używać chustę tkaną??