reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziwne wyniki testow owulacyjnych

I jak u ciebie sytuacja?
Ja po tym zastrzyku 1 dzien fatalnie sie czulam .
Monitoring u ginekologa ale Niema typowo sluzu plodnego ,byl 4 dni temu..ani temperatura nie pokazywala .zrobilam w piątek test rano owulacyjny. Ewidentnie pik I wczoraj taki bol .
Za tydzien w poniedziałek moge testowac lub beta.

reklama
I jak u ciebie sytuacja?
Ja po tym zastrzyku 1 dzien fatalnie sie czulam .
Monitoring u ginekologa ale Niema typowo sluzu plodnego ,byl 4 dni temu..ani temperatura nie pokazywala .zrobilam w piątek test rano owulacyjny. Ewidentnie pik I wczoraj taki bol .
Za tydzien w poniedziałek moge testowac lub beta.
U mnie plamienie ustały, czekam na @ . Mam nadzieję że nie zrobimy mi figli i przyjdzie w miarę normalnie i nede mogła iść na monitoring . No to oby beta była pozytywna 😊

My sie nie nastawiamy ,ze sie uda .miesiac wcześniej biochem.
Wiec przez 6 cykli stymulacja a później badania jak sie nie uda w następnym miesiącu w 12 dni cyklu mam sie pojawic na monitoring .

I jak tam przyszła normalnie@,?
Mnie takie przeziebienie zlapalo
,że ciezko mi cos powiedziec katar, kaszel,I boli gardło .Zawsze cos

I jak tam przyszła normalnie@,?
Mnie takie przeziebienie zlapalo
,że ciezko mi cos powiedziec katar, kaszel,I boli gardło .Zawsze cos
Nie nie przyszła, ale ma jeszcze czas ,bo około tygodnia jeszcze , plamienie ustało po 3 dniach także nie wiem co to było, bo przed tym była u gin to napewno nie owulacja także nie wiem

Jestem ciekawa ile ten zastrzyk bedzie sie utrzymywal .
Za 6 dni max okres .
Ani brzuch nie boli ani cycki a zawsze Bola przed kupe dni a tu nic . We wtorek zrobie test u bete .

I jak u ciebie kolezanko sytuacja?
Ja we wtorek ide na monitoring w 13 dniu cyklu mialam byc w 12 dniu ale nie bylo juz miejsca wiec następnego dnia.
Jestem ciekawa ile cykli mozna stymulowac
Ile musi byc przerwy .

@ przyszla w terminie , także nie wiem czy owulacja była ale wczesnie(w co wątpię bo przyszła by też wcześniej @) czy był cykl bezowulacyjny, ja idę na monitoring w piątek to będzie 10dc

reklama
Także zobaczymy , dodatkowo robie testy owu ,narazie negatywne, ale chce zobaczyć jak one się pokryją z monitoringiem, pierwszy raz ide więc się trochę stresuje , dodatkowo do innego lekarza bo moja ginekolog nie przyjmuje codziennie więc nie może mi go zrobić

Do góry