reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

Edziu
Z okazji urodzin, które są raz w roku. Niechaj będą szczęśliwe i pełne uroku. Składam Tobie szczere życzenia, aby się spełniły najskrytsze marzenia...a za dni kilka niech sie pojawi wreszcie druga kreseczka na teście :tak::tak:;-)

48x32ms.jpg

Edytko i ja sie dolaczam do zyczonek.
Wszystkiego co najlepsze :-) :-)

reklama
Kochana anineczko,
Chciałabym ci życzyć
Żeby ten dzisiejszy urodzinowy dzień był wyjątkowy
I żeby wszystkie kolejne dni takie były,
Niech los obdarowuje Cię nadal miłością i powodzeniem
a za kilka miesięcy słodkim babygirl :tak:

100 lat Aniu !!!

springflowersnb1.jpg

Kochana Anineczko

Z okazji Twoich Urodzin
Składamy Ci życzenia

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.

kwiatymf9.jpg

Anineczko
Życzę CI: -...spokojnego snu i radosnego przebudzenia, abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi ci wystarczyć.-...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile -...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania -...abyś zawsze była komuś potrzebna - ...tej radości gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok -...radości myślenia, ostrości spojrzenia - ...abyś znalazła szczęście którego szukasz..-...malutkiej ,przeslodkiej siostrzyczki Antosiowej...-Wszystkiego najlepszego od Julkowej rodzinki:-)​

Anineczko
ja powiem po prostu - zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i aby każdy dzień był piękniejszy od poprzedniego

bukiety_t3.jpg

Składam też gorące życzenia urodzinowe wszystkim dziewczynom, które świętowały podczas mojej nieobecności

bukiety_mix2.jpg

Anineczko:-)

Samych radosci,
zadowolenia z chlopakow,
wymarzonej corci,
spelnienia marzen,przespanych, dlugich nocek
i 100 lat

zycza

Maja i Monia:-)

reklama
Anineczko ;-):-):tak::-D Kochana!
Samych spelnionych marzen:
zdrowych i grzecznych chlopakow :-D
siostrzyczki dla Antonia ;-)
zadowolenia z pracy, porzadku w domu, przespanych nocy, czasu dla siebie i wszyyyyyystkiego czego pragniesz! :tak:

wielkie buziole
i usciski
Blanka i Ariska:cool2:

Edytko :-):-):-):-):-)
spoznione, ale najszczersze NAAAAAAAJJJJJJJ i 100000LAT!!!
a przede wszystkim kolejnej, wspanialej przygody (ktora az szkoda, ze trwa tylko 9 miesiecy) zdrowej i slicznej dziewczynki ;-)
i tego co najwazniejsze: milosciii i zdrowka!

wielkie buziaki!

Do góry