reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

HANULINKO nasz Ty najmłodszy Wrześniaku:-) z okazji urodzinek życzę Ci abyś zawsze była taka pogodna jak jesteś teraz, żeby smutki omijały Cię szerokim łukiem a szczęście ciągnęło do Ciebie jak pszczółki do miodu, żebyś zawsze była zdrowa i wyrosła na piękną i mądrą kobietę, tak jak Twoja mama.

Tego Ci życzy Maciasowa Rodzinka.

Haniu spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia z okazji Twoich pierwszych urodzin:-) :-) :-)

reklama
Ale wstyd :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Aniulko mam nadzije, ze sie nie gniewasz i wybaczysz, ze zapomnialysmy o Imieninkach Łukaszka :-( :tak:

Z okazji
Imieninek Łukaszka
skladamy spóźnione życzonka

8ns6.gif

Ile godzin bije czas,
Ile liści sypie las.
Tyle szczęścia i słodyczy,
W dniu imienin Twoich
Sandrusia z rodzicami życzy.

22sc9.jpg

11dz5.gif

Beatko kochana.
Z okazji Twoich urodzin zycze Ci:
Milosci,milosci i dla odmiany milosci:tak:
Zdrowka,pociechy ze skarba i pomyslnosci.

Sto lat,sto lat niech zyje zyje nam!!!!!!!!!!!

reklama
Dziękuję Wam bardzo Kochane :-) fajnie, że pamietacie:laugh2:

byliśmy z mężem w restauracji i było super, a w sobotę planujemy imprezę ze znajomymi, matko jak ja dawno nigdzie nie byłam...:dry:

Do góry