reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

martusia_78 pisze:
Tato Paris ja uwazam, ze masz bardzo ladne imie :) i twoja corcia tez ma ladne drugie imie :D nawet ladniejsze niz twoje ;) :p :p
Pierwszy raz takie slysze, ale naprawde mi sie podoba.
I jest oryginalne :)
Teraz moja droga to i ja o tym wiem :p

reklama
Melanie pisze:
...miyu może ona też nie chciała...

ja tez bym nie chciała
bo ludzie mogli by mnie źle ocenić :p
a ja taka fajna jestem ;D
nie wiem czy do końca źle...bo ludzi ocenia się nie tylko po tym jacy są ale także po tym co robią i co sobą prezentują...

Paris pisze:
miyu pisze:
wiesz takiego programu o mnie to bym napewno nie chciała mieć :p
Piszesz "takiego" hmm...
Ale to nie ma być program o miyu naśladującej Paris Hilton, a o miyu z Polski - kraju moherowych beretów.
co tym postem miałeś na myśli, bo ja naprawdę nie wiem o co ci chodzi.

miyu pisze:
Melanie pisze:
...miyu może ona też nie chciała...

ja tez bym nie chciała
bo ludzie mogli by mnie źle ocenić :p
a ja taka fajna jestem ;D
nie wiem czy do końca źle...bo ludzi ocenia się nie tylko po tym jacy są ale także po tym co robią i co sobą prezentują...

tak
tylko, że np ja nigdy nie byłam taka sama
człowiek się zmienia
zmieniają się ambicje
zmieniają się priorytety
skoro ra zsię goniło za pracą i pieniądzmi to nie oznacza, że ktoś jest materialistą
bo może się zmienić
i jakby ktoś zrobił filmik o materialiście to ludzie by go tak pojmowali
a to była by fałszywa prawda

reklama
martusia_78 pisze:
A wogole to ten koles musial ja bardzo kochac, ze na siec wstawil hehe :p :p :p
slyszalam, ze ten film raczej wyciagnela na swiatlo dzienne jej psiapsiolka i puscila na przyjeciu ;D

martusia_78 pisze:
A ogladaliscie filmik Pameli Anderson z Tomym Lee ?
Tez nic specjalnego :p
masz racje, nic czego sami bysmy nie zrobili, tylko skad wziasc ten jacht i ten szybki samochod ;D

Do góry