reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

reklama
to ja Wam na ucho powiem, że szykuję się już na 30stke Blanus w przyszłą sobotę ;D ale będzie impreza, przyjeżdżajcie kto może O0

widzę że przegapiłyśmy imieniny Antka ooo i Kuby Aniulki, najsłodsze buziaki Kochani!!! :-* :-* :-* :-* :-*

"...I POCIESZA MNIE TYLKO GŁUPIA MYŚL
CO NIESTETY PROROCTWEM MOŻE BYĆ
ŻE GDY TRAFI ŚWIAT ATOMOWY SZLAG
OCALEJE, NO KTO? UNDERGROUND!..."  ;D

Blanuśku Kochana,  "stań na najwyższej z gór
i połknij wiatr byś wykrzyczeć mogła

ja tańczę, a niebo, niebo gra
ja śpiewam, prze-niebieski czas"

feel the music

feelthemusic0vb.jpg

wsiądź na rower

wsidnarowetr9xu.jpg

baw się

zabawsi4gz.jpg

znajdź czas na refleksję

krzeso4gg.jpg

anioyspiewaj7wo.jpg

Wspaniałej, niekończącej się chwili bez wczoraj i bez jutra, żyj nią kochana !

Blanusku buziaczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Do góry