reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dziś są Twoje urodziny !!!!!

Kochana Aniu!!!
W dniu Twojego Święta:
Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele seksu i miłości życzy Monia.
100 lat !!!!!!!!!

kwiaty-1.jpg

reklama
Kochana Aniu
Ile jest gwiazd na niebie,
ile robaków w glebie,
ile samochodów jeździ na świecie,
ile cukierków w roku zje przeciętne dziecię
-tyle kwiatów,
całusków i słodyczy
z okazji Twych urodzin
życzy my Ci
Julkowa rodzinka
2585dscn6146jq8.jpg

Kochana Aniu

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło.
Życzę Ci miłości tak ogromnej,
że nie można jej zatrzymać dla siebie.
A przede wszystkim, życzę Ci,
aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.

320.jpg

Twoje zdrowie:-D;-)

1571.jpg

ASIEŃKO

W dniu urodzin przyjmij najserdeczniejsze życzenia!
Żeby Ci w zyciu było najlepiej...
pod każdym względem i względzikiem:-)

reklama
Asiu, ja już Ci składałam życzenia, ale jeszcze nie tutaj, więc dziś oficjalnie dla Ciebie ode mnie:

Kasy Kulczyka
Fury Rydzyka
Mocy Pudziana
Humoru do rana :)

tego i jeszcze więcej z całego serca życzy Monika z rodziną

bukiet1.jpg

Do góry