reklama
Pati ja tez sadziłam, ze to zupełnie nie moj smak..no i Adam- on raczej jak Ty..sery..pieczareczki...pomidorki-ooo pod pierzynką..cos w te strone..- a to jak zaskoczył..tak powiedział, ze zaraz po pieczarkowej sałatce - 2 miejsce ta..
jak tam drozdzóweczka?
a ja jutro robie kopytka z sosem:-)(nie lubie wiec jestem bez obiadu..tzn. jak bedzie mi sie chciało to zrobie jeszcze zupe kalafiorowa
jak tam drozdzóweczka?
a ja jutro robie kopytka z sosem:-)(nie lubie wiec jestem bez obiadu..tzn. jak bedzie mi sie chciało to zrobie jeszcze zupe kalafiorowa
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusałko a te marchewki to swieże czy gotowane?
U nas dzisiaj bedzie lekki obiad kalafior, brokuł, jajeczka sadzone moze kilka ziemniaczków
U nas dzisiaj bedzie lekki obiad kalafior, brokuł, jajeczka sadzone moze kilka ziemniaczków
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Drozdzowa wyszla bardzo dobra :-) Wszystkim smakowala...Wzielam dzis do kawy nawet do przedszkola i pani rowniez smakowalo...Przepis juz zamowila :-)
Dorcia za pieczarkami tez nie przepadam ;-)
U nas dzis ziemiaczki,filecik z kurczaka panierowany w platkach kukurydzianych i do tego kiszone ogorasy i czerwona kapusta...Na popite moj ulubiony kompot truskawkowy :-)
Dorcia za pieczarkami tez nie przepadam ;-)
U nas dzis ziemiaczki,filecik z kurczaka panierowany w platkach kukurydzianych i do tego kiszone ogorasy i czerwona kapusta...Na popite moj ulubiony kompot truskawkowy :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati ale narobilas ochoty na ciacho
A jakie śą wasze ulubione potrawy obiadowe?
A jakie śą wasze ulubione potrawy obiadowe?
patrycja24berlin
Ja lubie standardowo (to w naszym przypadku standard) czyli ziemiaki,jakies miesko(kotlety,gulaz,zeberka itp) i salatka albo ogorki czy np.czerwona kapusta...Nie lubie dan makaronowych...zeby to zjesc to juz naprawde musze byc glodna tak samo z ryzem...ale robie bo Adam np.lubi takie rzeczy...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
OOOO a ja lubie makarony a nie przepadam za ziemniakami:-), a ry z toleruje tylko w daniach kuchni orientalnej i sosy to lubie tylko takie typowo włoskie do makaronu inne niebardzo tzn zjem ale sie nie zachwycam
A mój Michal najbardziej lubi gołabki ryby i owoce morza
A mój Michal najbardziej lubi gołabki ryby i owoce morza
patrycja24berlin
Ryby tez bardzoooo lubie i puree ziemiaczane ale koniecznie ze swiezym koperkiem :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A Wasi faceci to typowi mięsozercy? Czy np lubia naleśniki z dzemem.
Podziel się: