reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
widzę Pati, że nie tylko ja smakoszem zwykłych potraw:-) ty też samym opisem zrobiłaś mi mega smaka;-) ale dzisiaj piatek, wiec u nas pizza wegetariańska własnej roboty:)

u nas piątki przestrzegane, jeśli chodzi o potrawy:) bo objadać się objadamy:) zresztą ja piatek z reguły traktuje jako oczyszczenie, no tylko dzisiaj będzie trochę ciężej na brzuszku, ale niestety brak czasu daje nam się ostatnio we znaki

my przewaznie poscimy..ale jak np. dzis moja sasiadka rzuciła hasło Dorcia zrob mi kurczaczki na droge(leci do chorwacji)..Twoje sa takie pyszne..no to wziełam i swoja porcje..no i zrobiłam:-D..-pyszne chrupiace z piekarnika..a my plotkowałysmy i saczyłysmy baleysa:happy:
do tego ziemiaczki miete z marchewka-a`la puree, brokuła z fasolka szparagowa z masełkiem i bułka tarta + zupa wielowarzywna z ryzem

reklama
bywa Pati:rofl2:..moj maz to sie z nas nabija..i czasem po tajniacku sobie piwko walniemy:-D...po co ma gledzic potem:-D

a tak wogole to ostatnio jakos apetytu nie mam ...wcozraj zjadłam o 13 kielbaske..i tak do dzis do 14 nic...tylko jabłko..Teraz zjadłam obiadek..i czuje, ze pekam:baffled:...sadze, ze juz nic dzis w siebie nie wcisne...ale to na plus:-D

Do góry