reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U nas dzis nalesniki z serem ,pomidorkami,cebulka i tym wszystkim ana co kto ma wsrodek sobie ochote nawalic :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u nas bedzie placek drozdzowy z kruszonka i sliwkami
u nas dzis był len z gotowaniem i na obiad zaserwowałam jajecznice z pieczarkami, kabanosem podpiekanym, szczypiorkiem posypana tartym serem zołtym..- +chlebek razowy z masłem = przysmak Klaudii wiec Ksiezna dzis jedzeniem nie pogardziła-mało wymagajace dziewcze
a jutro na zyczenie nalesniki z serem i dzemem + owoce, jogurt budyn..i kto woli z nutella..
a jutro na zyczenie nalesniki z serem i dzemem + owoce, jogurt budyn..i kto woli z nutella..
dzis cały dzionek poza domem...poza miastem..potem zakupowe szalenstwa...letnie wyprzedaze...no i na obiado/kolacje jedlismy polska zapiekana kiełbaske;-)
a na jutro, w zw. z tym,z e mamy plan rano jechac jeszcze na zakupy, potem do koscioła..to juz zrobiłam obiad, ta by przyjsc i smacznie.zdrowo zjesc:-)...to własnie skonczyłam robic sosik mysliwski z wołowinką, i dla moich łobuzów nawet ziemniaczki juz obrałam...zostanie mi jakas surówka:-)i wsio:-)
mam nadzieje, ze smaczny wyszedł..bo Dorcia na %
a na jutro, w zw. z tym,z e mamy plan rano jechac jeszcze na zakupy, potem do koscioła..to juz zrobiłam obiad, ta by przyjsc i smacznie.zdrowo zjesc:-)...to własnie skonczyłam robic sosik mysliwski z wołowinką, i dla moich łobuzów nawet ziemniaczki juz obrałam...zostanie mi jakas surówka:-)i wsio:-)
mam nadzieje, ze smaczny wyszedł..bo Dorcia na %
reklama
Podziel się: