reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

A ja przywiozłam od mamy rosół, pierogi, młodą kapustę, więc mam trochę spokoju :-p Ale jak już wszystko zjemy, to wypróbuję przepis Sylwii, bo mi się spodobał :tak: a w ogóle to mi ostatnio ślinka cieknie na myśl o ogórkach małosolnych, przywiozłam od mamy ogórki i zrobiłam dziś- mam nadzieję, że jutro wieczorem już będę mogła wcinać, mniam!

Normalnie plakac mi sie chce jak to czytam... z tesknoty za tym naszym jadlem. Ijeszcze ten Sylkowy placek z kruszonka na dobitke......:-:)-( a do Polski w tym roku raczej nie zawitam. Eh....

A tunczyka tez zakupilam i makaron Sylki bede robic na dniach.

reklama
u nas wczoraj frytki jajko sadzone+kiełbaska wiejska z PL

a dzis kotlety schabowe+ziemniaczki+gotowana marchewka+sałata z pomidorami w jogurcie naturalnym

reklama
a dzis bedzie placek po węgiesku-miesko wołowe, papryczka...sosik bla bla bla-pierwszy raz robie:-D

Do góry