reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
a ja jak nie gotowałam 2 tyg..tak od pon zostałam zagoniona do garów:-D
w pon kotlety mielone +puree ziemniaczane + buraczki czerwone
wtorek- kotlety z piersi z indyka+ryz z groszkiem zielonym i gotowana marcheweczką+ ogórki małosolne
sroda kurczaki z piekarnika(udka, skrzydełka)+ziemniaki+pomidorki z cebulką i ze smietana, i zupka wiosenna z zielonym groszkiem,
a dzis to juz mama pichci- bo ja sosów nie jadam, nie lubie i rzadko gotuje;-)(wykret mam:-D-wiec szynka w sosie mysliwskim +zapiekane ziemniaczki+ surówka z kapusty a na deser ciasto z owocami(wisniami):tak:
i juz musze główkowac co kupic na jutro na obiad:confused:

zamówiłam u mamy gołabki;-)..bo ja jeszcze sama nigdy nie robiłam(a lubie) a niedługo do Uk..wiec troszke pomecze tu mamcie:-D

...a mi sie tesciowie dzisiaj wprosili na obiad, wiec zamiast czegos na szybko musze przygotowac obiad na piec osob :szok: POMOCY! (niewiele mam w domu, bo dopiero jutro wybieralam sie po wieksze zakupy)

reklama
sos
roztopic trochę masla na patelni, dodac tuńczyka w oleju, drobno pokrojona cebulke, 250ml slodkiej smietanki do sosów np laciata wsypac paczke parmezanu pomieszac poczekac moment az zgestnieje dodac pietruszke i gotowe
do wczesniej ugotowanego makaronu (al dente) wlac sos wymieszac i wcinac

Do góry