reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Zeberka w sosie ,ziemiaczki z koperkiem i salatka z pekinskiej.... Na popitke kompocik z truskawek...
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
U nas była zupa jarzynowa :-) kiepska ze mnie kucharka, muszę się podszkolić, bo jak siedzę w domu to wstyd obiadu nie zrobić
patrycja24berlin
Ja dzis mam lenia-nie chce mi sie gotowac...
Ostatnio siedzialam w sypialni i mosno sie zamyslilam,Adam pyta,"a ty co tak myslisz" a ja"mysle co zjem w polsce jak bedziemy na urlopie" No i tak przez glowe przelecialy mi te wszystkie gofry,rybki,salatki itd...
Ostatnio siedzialam w sypialni i mosno sie zamyslilam,Adam pyta,"a ty co tak myslisz" a ja"mysle co zjem w polsce jak bedziemy na urlopie" No i tak przez glowe przelecialy mi te wszystkie gofry,rybki,salatki itd...
ja czesto tak mam w UK..takie rozmyslenia.."jak bede w PL objem sie...."
a dzis obiadek u mamci..sosik z duszona wołowinka z kasza gryczana i ogorek kiszony...a ze ja za sosami..niet! to dla mnie na zyczenie kotleciki z cukinii:-)
a dzis obiadek u mamci..sosik z duszona wołowinka z kasza gryczana i ogorek kiszony...a ze ja za sosami..niet! to dla mnie na zyczenie kotleciki z cukinii:-)
patrycja24berlin
My juz po obiadku dzis piers z kurczaka z fasolka ,cebulka i czosnkiem ,a do tego ziemiaczki i sosik :-)
Parisienne
Zaangażowana w BB
ale mi smaka narobilyscie.....
ide cos zjesc....u nas bez obiadu....nie mialam natchnienia
ide cos zjesc....u nas bez obiadu....nie mialam natchnienia
reklama
patrycja24berlin
U nas dzis byl gulaz z indyka ,ziemiaczki,salatka,ogoreczki i takie tam inne dodatki
Podziel się: