reklama
odwdzieczyly sie super prezentami!
a dzis mega zakupy faktycznie..jakby nas bylo nie wiem ile..siatami targalismy z A.....
a na obiad spaghetti dla A i zupa szpinakowa
ja zajadalam sie sledziami ..rybami z puszki..
a dzis mega zakupy faktycznie..jakby nas bylo nie wiem ile..siatami targalismy z A.....
a na obiad spaghetti dla A i zupa szpinakowa
ja zajadalam sie sledziami ..rybami z puszki..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
U mnie dzis salatka z krewetkami krolewskimi :-) mloda chetnie zjadla...do tego bagietka czosnkowa i sos czosnkowy-zioniemy niezlym ogniem .-D musialam dwa razy sos dorabiac bo tak mlodej smakowal ze maczala w nim ta bagietke...no i tym razem mialam tylka jedna pczke tych krewetek bo ostatnio mloda nie chciala ich jesc...a teraz mialam takie rozlozyste z maslem i tak jej podeszly ze dla nas znikoma ilosc byla,,,ale co tam wazne ze dziecko najedzone a teraz gruszke sobie zazyczyla
o jak zdrowo...moja Duska wyjadala z zupy kurczaka i marchewke...na deser dostala kinder czekolade...mam nadzieje, ze to troche ja "zatwardzi£"..obserwuje,,i wydaje mi sie, ze jakis wirus zlapala- ranek bedzie decydujacy szkola czy lekarz... bo juz niby ok..ale idzie falami..takie pobolewanie brzucha...
patrycja24berlin
Dorcia u nas ostatnio bardzo zdrowo..wogole nie pamietam kiedy uzywalam smietany,wiekszej ilosci oleju,robila jakies kotlety itp :-) No ale pryzznam ze lepiej sie czuje...nie musze podjadac slodkiego po obiedzie jak mialam po jakis takich tlustych rzeczach... nie objadam sie tak i lepiej sie trawi...Adam tez zauwazyl to u siebie...
Dzis beda ziemiaki faszerowane mielonym z odrobinka sera ale mielone kupilam z indyka :-) Ziemiakow takze dawno nie bylo : i wiecie co-nawet sera juz nie jem na kanapkach.. Bulki jem trzy razy w tyg. i to jedna na sniadanie... teraz zamierzam kupic maszyne do robienia chleba :-)
Dzis beda ziemiaki faszerowane mielonym z odrobinka sera ale mielone kupilam z indyka :-) Ziemiakow takze dawno nie bylo : i wiecie co-nawet sera juz nie jem na kanapkach.. Bulki jem trzy razy w tyg. i to jedna na sniadanie... teraz zamierzam kupic maszyne do robienia chleba :-)
oo taka maszyna i mi sie marzy!
ja zawsze zwracam na to co jem..mam na tym ptk bzika..nieraz stresuje tym A, gdyu chce cos niezdrowego zjesc, czy przegina ze slodyczami...wowczas pop prostu chowam, krzycze:O...i nie pozwalam w domu jesc przed snem- hahah.,.wogole to mam kilka takich rygorystycznych zasad..a ziemniaki, makaron juz dawno wyeliminowalam ze swojej diety...obym tak mogla ograniczac ilosc spozywanego chleba..ech..ale co zrobie, ze za razowca...dam sie pociac;/...?
ja zawsze zwracam na to co jem..mam na tym ptk bzika..nieraz stresuje tym A, gdyu chce cos niezdrowego zjesc, czy przegina ze slodyczami...wowczas pop prostu chowam, krzycze:O...i nie pozwalam w domu jesc przed snem- hahah.,.wogole to mam kilka takich rygorystycznych zasad..a ziemniaki, makaron juz dawno wyeliminowalam ze swojej diety...obym tak mogla ograniczac ilosc spozywanego chleba..ech..ale co zrobie, ze za razowca...dam sie pociac;/...?
dla tego ja tyle ważę, bo jem to na co mam ochotę. A maszynka do robienia chleba też mi chodzi po głowie. Polubiłam gotować i zauważyła, że coraz bardziej skomplikowane rzeczy zaczynam robić. Ostatnio nawet przekonałam się do ryby. Cud...
A dzisiaj chińczyk.
A dzisiaj chińczyk.
patrycja24berlin
Fredka ja mialam jak Ty... i od takich rzeczy tylko dupa rosla...ale wzielam sie za siebie i koniec z alkoholem...tluszczami, chipsami itp. zadnych kebabow mcdonaldsow pizzy...i naprawde lepiej sie czuje...
reklama
patrycja24berlin
ziemiaki wyszly pychaaaaaaaa :-)
Podziel się: