reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
a ja dzis jadlam pyszna bombe kaloryczna...i tak nam posmakowala,z e jutro robie sama:p

na obiad Adam zupa grzybowa, Dusia i ja krupnik:p

mialam pisac od razu przepis- ale klikalam jedna reka - przez Gracka;P...a szybko sie robi- wyglada i smakuje! bosko!:p...no i generalnie niewiele kosztuje czasu i pieniedzy:p
potrzebne herbatniki, smietana 30%, troszke mleczka kondensowanego, 3 lyzki kawy

ubijamy smietane z dodatkiem mleczka kondensowanego, az powstanie masa, herbatniki moczymy w kawie(wczesniej zaparzonej-zalanej goraca woda:p, i ukladamy 4X5 herbatniki i masa, herbatniki -masa...itd...

wierzcie mi, ze wyglada jak pieczone ciasto(wszystkie dalysmy sie nabrac:p...smakuje cos jak tiramisu.//?

Rusia, brzmi fajnie. Ja znam podobne, ale z kakao w masie, a herbatniki moczy się w mleku. I nazywa się to stefanka.

U nas dziś rosół, a jutro warzywa w curry z woka.

u nas wczoraj w kuchni zadzil tato - jego popis- zupa paprtkowa- mniam!
i dla Dusi rosol z gotowana piersia kurczaka..

a dzisiaj byl kotlet schabowy, zmieniaki z koperkiem i surowka z marchwi, ogorka, pory, salaty...

reklama
ja sobie dzisiaj pofolgowałam jedzeniowo i jutro wracam do rezimu, i jakos przez to mi tak cieżko na zóładku

jutro ryba na parze i fasolka szparagowa oraz krupnik dla Wojtka

Do góry