reklama
i ja się podpisuję, zawsze wyjadam Pawłowi najbardziej spieczone frytki i kiełbaska tez taka prawie na węgielekkasia to mamy podobne gusta... :-)Dla mnie zawsze musi byc spieczone i chrupiace...czasami wrecz spalone
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
sałata lodowa, pomidorki, ogórek oliwki plus schab pokrojony w kostkę upieczony na patelni z przyprawą gyros wymieszac polac vinegretem i mniam
kajka
funkcjonujaca bez snu...
A u nas dzis krokiety,bylo troche roboty,ale oplacalo sie...
a co do smaku frytek to polecam przed smazeniem posypac cukrem,sa wtedy bardzoooo chrupiace,To sciagniete z programu Maklowicza.
a co do smaku frytek to polecam przed smazeniem posypac cukrem,sa wtedy bardzoooo chrupiace,To sciagniete z programu Maklowicza.
Baśka frytki firmy McCaine "golden longs" wed ług mnie to daleko im do tych z McDonalda , ale z tych kupnych do domu to wychodzą najlepsze bo mają taki mc donaldowy kształt :-)Irmaa to ja poprosze jak wiesz jaka firma - bo my frytkozercy strasznie i takie mocno spieczone właśnie uwielbiam no a komplement to był niewątpliwy!!!
a u nas dziś szybki obiad zupa kalafiorowa i naleśniki z nutellą lub z serkiem danio do wyboru:-)
A u nas dzis krokiety,bylo troche roboty,ale oplacalo sie...
Ooo, nie znałam tego sposobu! Dzięki!
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja dzisiaj nie jem obiadu ale za to po pracy lecę z dziewczynami do pijalni czekolady Wedla mniammmmmmmmmmmmmmmmm (mala slodka oprzerwa w diecie)
Podziel się: