reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
Mamootku gotuje na drobiu, wrzucam wszytkie warzywa(pietruszke, marchewke, pore, seler- czesto scieram je-tak pol na pol, by Dusce przemycic:-D, na koniec szpinak- tu bez problemu wciaz dostaje swiezy i na koniec doprawiam jak kto woli smietana...ja by mniej kalorii miala zupa - po prostu zabielam mlekiem, na koniec posypuje pietruszka zielona, koperkiem- doprawiam magi, sola, pieprzem wegeta

a wczoraj od 13 stalam przy garach narobila sie ze hej...
kotlety, krokiety, 3 salatki, kurczaki itd..A. mi pomagal, a na koniec dostal tel, ze potrzebuja go w pracy i jak tez sie narobil, tak musial isc nie na imprezke tylko do pracy....buuuu...

ale hitem okazala sie pycha salatka krewetkowa z makaronem ryzowym
na patelni podsmazam czosnek w prazki, dodaje cebulke takze w paski pocieta, pozniej oplukane krewetki, na koniec swieza, rozdrobniona brokule i pod przykryciem to dusze, na koniec dodaje z pol puszki kukurydzy. Doprawiam sosem sojowym, pieprz, sol, wegeta,
miedzyczasie zalewam wrzatkiem makaron ryzowy nudle
pozniej odcedzam i skrapiam magi
nastepnie mieszam...Przekladam warstwami-jak kto woli- mniam mniam!!!!

Rusałko, dzieki za przepis. Sałatka krewetkowa brzmi pysznie.:tak:

U mnie dziś Marcin zabrał się za robienie pizzy. Beda chyba 4!:szok::-)

mmm... a zjadlabym sobie pizze taka wlasnej roboty...:tak:

u nas piczone palki kurczaka z bagietka i pomidorki ze smietana i cebulka

Ja dzis zrobilam ryz z warzywami-taki mix azjatycki...zrobilam to na mleku kokosowym plus carry i sos sojowy...mi smakowalo...mloda odruch wymiotny a Adam stwierdzil ,ze to nie na jego chorobe...:crazy:

reklama
:-D
a ja dorobilam moim kotlety mielone i frytki:-p mielismy goscia;-)na obiedzie
Klaudia dzis nic tylko serek jeden zjadla(jest bidulka chora:-(ma temp. i lezy nieprzytomna...

Do góry