reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

a ja wczoraj zrobilam bigos...i bedzie tez na dzisiaj:-p
dla Klaudi wczoraj byl filet rybny (uwielbia rybe i moglaby jesc codziennie pod kazda postacia:happy:) ...a dzis hmm...:sorry:?

reklama
Ja sie mam zamiar zabrac za lasanie...
Bigos tez mi chodzi od jakiegos czasu...Dorcia Ty mi co rusz jakiejs chcicy narobisz,a potem stoje przy garach...Ale przynajmniej zadebiutowalam wreszcie przy golabkach...Bigosu jeszcze tez nie robilam:-D

a to tak jest...mi znowu pomysly i smaki robi kumpela ze szkoly...Ona mlodzsza...ale zawsze ambitnie gotuje...np. rybe po grecku.(nie robilam)..te golabki(tylko te ostatnio -2 razy, bigos(raz wczesniej)...
kolejne wyzwanie to ryba po grecku i galaretka z drobiu(uwielbiam)- nie robilam, ale juz przyprawy, zelatnyna jada z PL:sorry::-D

ja tez nie robilam nigdy ryby po grecku a wiem ze o w sumie latwizna...dla mnie skaplikowane sie wydaje bo tak mi smakuje chyba...Galaretki drobiowej tez jeszcze nie robilam...Ale dobrze by bylo umiec...na swieta jak znalazl ;-)
Jedyne co robilam to byla ryba w occie :-)

a Twoje danie mamootku - brzmi bardzo apetycznie!...jeszcze jakby tak ktos zrobil...podal...ale sie rozmarzylam...najpierw sex na plazy...pozniej pyszny obiad:-D:-D:-D

a ja wczoraj oprocz bigosu...dorobilam zupe ogorkowa dla nas , a dla malej rosol z ziemniakami:sorry:- bo to jej jedna z ulubionych zupek:tak:

a dzis cd. wczorajszych zup + kurczak pieczony w piekarniku, z pieczarkami, zmieniaczki, brokula i mizeria

sukces- moja mala dzis w przedszkolku nie chciala jesc...tylko mandarynke zapila monte...a jak wrocila zjadla miseczke rosolu z ziemniaczkami i kurczaka z mizeria:szok: ...musze to gdzies zapisac!:-D

reklama
Do góry