reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja sie mam zamiar zabrac za lasanie...
Bigos tez mi chodzi od jakiegos czasu...Dorcia Ty mi co rusz jakiejs chcicy narobisz,a potem stoje przy garach...Ale przynajmniej zadebiutowalam wreszcie przy golabkach...Bigosu jeszcze tez nie robilam
Bigos tez mi chodzi od jakiegos czasu...Dorcia Ty mi co rusz jakiejs chcicy narobisz,a potem stoje przy garach...Ale przynajmniej zadebiutowalam wreszcie przy golabkach...Bigosu jeszcze tez nie robilam
a to tak jest...mi znowu pomysly i smaki robi kumpela ze szkoly...Ona mlodzsza...ale zawsze ambitnie gotuje...np. rybe po grecku.(nie robilam)..te golabki(tylko te ostatnio -2 razy, bigos(raz wczesniej)...
kolejne wyzwanie to ryba po grecku i galaretka z drobiu(uwielbiam)- nie robilam, ale juz przyprawy, zelatnyna jada z PL
kolejne wyzwanie to ryba po grecku i galaretka z drobiu(uwielbiam)- nie robilam, ale juz przyprawy, zelatnyna jada z PL
patrycja24berlin
ja tez nie robilam nigdy ryby po grecku a wiem ze o w sumie latwizna...dla mnie skaplikowane sie wydaje bo tak mi smakuje chyba...Galaretki drobiowej tez jeszcze nie robilam...Ale dobrze by bylo umiec...na swieta jak znalazl ;-)
Jedyne co robilam to byla ryba w occie :-)
Jedyne co robilam to byla ryba w occie :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Moja ostatnio była pyszna mniam rybka w occie
galaretę spróbuje zrobić niebawem.
galaretę spróbuje zrobić niebawem.
a Twoje danie mamootku - brzmi bardzo apetycznie!...jeszcze jakby tak ktos zrobil...podal...ale sie rozmarzylam...najpierw sex na plazy...pozniej pyszny obiad
a ja wczoraj oprocz bigosu...dorobilam zupe ogorkowa dla nas , a dla malej rosol z ziemniakami- bo to jej jedna z ulubionych zupek
a dzis cd. wczorajszych zup + kurczak pieczony w piekarniku, z pieczarkami, zmieniaczki, brokula i mizeria
a ja wczoraj oprocz bigosu...dorobilam zupe ogorkowa dla nas , a dla malej rosol z ziemniakami- bo to jej jedna z ulubionych zupek
a dzis cd. wczorajszych zup + kurczak pieczony w piekarniku, z pieczarkami, zmieniaczki, brokula i mizeria
patrycja24berlin
u nas dzis szybko :-) kotlety,ziemiaczki i mizeria...
reklama
Podziel się: