reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

U mnie dzis mielone w wersji pakistanskiej :-) A tak sobie wzielam przepisik od dziewczyny z kursu bo takie to nawet dobre bylo co przyniosla na zakonczenie ze sama chcialam sprobowac ;-)

reklama
dawaj przepis:-pmam mieso mielone:-D

a u nas dzis bedzie rosol i paluszki rybne z ryzem +gotowany kalafior

a to bardzo proste...wszystko robi sie w blenderze...A wiec:mieso mielone,swieza bazylia,przyprawy,cebula-ja dalam tez granulowany czosnek...wszystko zmiksowac...piekarnik nagrzac na tak 220 stopni...rozlozyc miesko na blasze ja porobilam kwadraty...najlepiej robic wieksze bo sie kurcza...Nie za grube -tak ok pol cm...Piecze sie to ok.25 min... aha na kazdy kawalek tak po 10 min pieczenia polozylam plastry pomidora i na to tarty ser :-) Dobrze smakuje z bagietka czosnkowa i salatka :-)

brzmi naprawde pysznie...ale chlebek czosnkowy dzien wczesniej zjedlismy , a na obiad zrobilam mielone z pieczarkami, ziemniaczki, mizeria i rosolek:-)

a dzis zostaly jeszcze mielone...wiec pewnie bedzie powtorka;-)
ja na diecie juz tydzien....:-p

Syla- tez na diecie?

u mnie dzis "lajtowo" za duzo mam do zrobienia...a dawno nie robilam - nalesniki z bialym serem i dzemem, i konkretniej salatka rybna

i ja:confused:

wczoraj byl filet z piersi kurczaka, kasza jeczmienna z sosikiem ciemnym i mizeria

a dzis bedzie leczo:-)

reklama
Do góry