reklama
dzis bylismy na kebabie w polskim nowo otworzonym barze- polecam, czysto, duzo, smacznie - aczykolwiek ja jestem wciaz (od ciazy z Klaudia!!!) uczulona na sos czosnkowy(sadzilam, ze mi przeszlo!) cierpialam masakrycznie, a kurczaka prawie nie tknelam..normalnie przypomnialo mi sie to uczucie...i mialam mega mdlosci(pewnie, gdyby nie to, ze koncze wlasnie@ pomyslalabym, ze jestem znowu w ciazy...fuj...tak mdlilo! na samam mysl robi mi sie teraz niedobrze!!!
za to w niedziele bylismy u znajomych na obiedzie- zajadalam sie przepyszna papryka, cukinia faszerowana - normalnie niebo w ustach!
wczoraj u nas byly paleczki kurczaka zapiekane w piekarniku, puree ziemniaczane z marchewka salata z pomidorkami cebulka +smietana
a dzis wlasnie koncze robic zupe szpinakowa i na deser beda nalesniki z dzemem jagodowym;-)
wczoraj u nas byly paleczki kurczaka zapiekane w piekarniku, puree ziemniaczane z marchewka salata z pomidorkami cebulka +smietana
a dzis wlasnie koncze robic zupe szpinakowa i na deser beda nalesniki z dzemem jagodowym;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
rosół a na drugie wydumałam to
Fettuccine z wędzonym łososiem i szparagami
Fettuccine z wędzonym łososiem i szparagami
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Nie wiem-nie chce mi sie gotowac
reklama
Podziel się: