Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Beta powinna być tego samego dnia po kilku godzinach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta powinna być tego samego dnia po kilku godzinach.
Ja kiedyś ponad dobę czekałam.Robiłam bete wczoraj o 9 i póki co wyników nie ma.
5 lutego . Cykle mam przeważnie 28.A kiedy miałaś OM? Czasem przesunięcia się zdarzają i w sumie nic to nie oznacza.
Nie jestem pewna czy tak zaraz się dowiem weszłam teraz na alab sprawdzić czy już są może i pisze czas oczekiwania : 2 dni teraz pytanie czy tylko tak pisze i może będą szybciej czy muszę czekać równe dwa dni oby nieJa się czasem zastanawiam czy niektóre kobiety prawidłowo wykonują testy ciążowe.
Bo już spotkałam się na forum z sytuacją, że testy negatywne, a beta 2000.... Ja jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić. Przy takich wartościach to już 2 grube krechy są....
A ty się za moment zapewne dowiesz, jak jest. Zapewne na monitoringu cyklu nie byłaś, więc możesz tylko przypuszczać. kiedy owulacja była. Przy cyklach 28-dniowych, powinien być już ok 19 dzień po owu, więc testy teoretycznie powinny być wiarygodne.
pewnie będziesz mieć online dziś. Alab szybko ma wyniki z tego co kojarzę. Daj znać i trzymam kciuki żeby było po Twojej myśliDziewczyny wiecie może ile czeka się na Bete? Oddałam krew wczoraj o 9 Pani mówiła że o 15 powinien być wynik nie było .. wchodząc na Alab pisze że czeka się 48h..