reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny pomocy !

reklama
Ja robiłam trzy razy betę i miałam tego samego dnia i to dość wczesnym popołudniem. Moim zdaniem nie jesteś w ciąży, ale zrobienie bety jest dobrym pomysłem.

To chyba musiał by być pech żeby 10 testów się myliło .. Chociaż tak jak wspomniałam jak byłam w ciąży to test wyszedł mi negatywny parę dni po spodziewanej miesiaczce mimo że w ciąży byłam tylko że wtedy robiłam go raz ... I tak myślę że może mam za niskie te hcg żeby test mógł je wykryć...

Ja się czasem zastanawiam czy niektóre kobiety prawidłowo wykonują testy ciążowe.
Bo już spotkałam się na forum z sytuacją, że testy negatywne, a beta 2000.... Ja jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić. Przy takich wartościach to już 2 grube krechy są....

A ty się za moment zapewne dowiesz, jak jest. Zapewne na monitoringu cyklu nie byłaś, więc możesz tylko przypuszczać. kiedy owulacja była. Przy cyklach 28-dniowych, powinien być już ok 19 dzień po owu, więc testy teoretycznie powinny być wiarygodne.

Ja się czasem zastanawiam czy niektóre kobiety prawidłowo wykonują testy ciążowe.
Bo już spotkałam się na forum z sytuacją, że testy negatywne, a beta 2000.... Ja jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić. Przy takich wartościach to już 2 grube krechy są....

A ty się za moment zapewne dowiesz, jak jest. Zapewne na monitoringu cyklu nie byłaś, więc możesz tylko przypuszczać. kiedy owulacja była. Przy cyklach 28-dniowych, powinien być już ok 19 dzień po owu, więc testy teoretycznie powinny być wiarygodne.
Nie jestem pewna czy tak zaraz się dowiem weszłam teraz na alab sprawdzić czy już są może i pisze czas oczekiwania : 2 dni :( teraz pytanie czy tylko tak pisze i może będą szybciej czy muszę czekać równe dwa dni oby nie :(

reklama
Do góry