Ostatnio stwierdziliśmy z mężem,że nadszedł czas się starac o dziecko. Z moich wyliczeń wynika,że współżylismy w dni poprzedzające owulację,w jej dzień oraz po jej zakończeniu. Od jakichś dwóch tygodni jestem strasznie słaba,boli głowa w pracy prawie zasłabłam. Czułam rwanie w podbrzuszu i ból prawego jajnika. Ciągle zatkany nos mimo braku przeziębienia. Jutro powinnam dostać miesiączkę,ale dziwi mnie fakt że nie boli mnie brzuch ani piersi. Zawsze tydzień poprzedzający to bóle brzucha,wysyp pryszczy na twarzy i brązowe plamienia trwające aż do momentu @. Testy negatywne.
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Idź na betę
asia.joanna
Na ciążowe objawy jest zdecydowanie za wcześnie. Idź na betę.
frez.ja1987
Objawy na dwa tygodnie przed terminem miesiączki to nie objawy ciąży. Idź na betę, ale rączek w ciąży nie jesteś skoro testy negatywne
AliceinWonderland
Ja poszłabym na betę albo poczekała na spokojnie na dzień okresu i wtedy wykonała test
Ja miałam w obu ciążach pierwsze objawy tydzień po owu, w obu były one trafne. Testy tez jeszcze nie wychodziły a ja czułam i widziałam po sobie ze jestem w ciąży. Podbrzusze i jajnik były jako pierwsze, ale wiadomo to może być przed każdym okresem. Miałam tez zauważalna różnice w szyjce macicy i odstające, twarde sutki w obecnej ciąży już tydzień po owu, czyli chwile po zapłodnieniu. Test pierwszy wyszedł 2 dni przed okresem. W poprzedniej straconej ciąży mimo objawów wyszedł dopiero kilka dni po okresie. I objawy w tamtej miałam zdecydowanie silniejsze a beta była niziutko bo zle przyrastala. Ja wolałam badać betę i progesteron niż robic testy. Nie raz się na testach przejechałam. Po samym progesteronie możesz zauważyć czy coś z tego będzie czy nie. Powodzenia.Ostatnio stwierdziliśmy z mężem,że nadszedł czas się starac o dziecko. Z moich wyliczeń wynika,że współżylismy w dni poprzedzające owulację,w jej dzień oraz po jej zakończeniu. Od jakichś dwóch tygodni jestem strasznie słaba,boli głowa w pracy prawie zasłabłam. Czułam rwanie w podbrzuszu i ból prawego jajnika. Ciągle zatkany nos mimo braku przeziębienia. Jutro powinnam dostać miesiączkę,ale dziwi mnie fakt że nie boli mnie brzuch ani piersi. Zawsze tydzień poprzedzający to bóle brzucha,wysyp pryszczy na twarzy i brązowe plamienia trwające aż do momentu @. Testy negatywne.
reklama
Ja miałam w obu ciążach pierwsze objawy tydzień po owu, w obu były one trafne. Testy tez jeszcze nie wychodziły a ja czułam i widziałam po sobie ze jestem w ciąży. Podbrzusze i jajnik były jako pierwsze, ale wiadomo to może być przed każdym okresem. Miałam tez zauważalna różnice w szyjce macicy i odstające, twarde sutki w obecnej ciąży już tydzień po owu, czyli chwile po zapłodnieniu. Test pierwszy wyszedł 2 dni przed okresem. W poprzedniej straconej ciąży mimo objawów wyszedł dopiero kilka dni po okresie. I objawy w tamtej miałam zdecydowanie silniejsze a beta była niziutko bo zle przyrastala. Ja wolałam badać betę i progesteron niż robic testy. Nie raz się na testach przejechałam. Po samym progesteronie możesz zauważyć czy coś z tego będzie czy nie. Powodzenia
Ostatnia edycja:
Podziel się: