reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczynka czy chłopiec???

Cześć kobietki, skorzystam z tego wątku, bo na innym nikt nie odpisuje. Mam USG z 19 tygodnia ciąży, moim zdaniem jest to chłopiec, ale wprost lekarz nic nie powiedział. Jedynie skomentował, że widać w którym kierunku idzie płeć dziecka. Ja nie chcąc zrobić z siebie głupiej, nie dopytywałam. Zdjęcie jest z całkiem innej perspektywy, niż te wszystkie, które mamusie tutaj wstawiają.

Załączniki

• IMG_20220310_180728.jpg
    IMG_20220310_180728.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 76
reklama
Cześć kobietki, skorzystam z tego wątku, bo na innym nikt nie odpisuje. Mam USG z 19 tygodnia ciąży, moim zdaniem jest to chłopiec, ale wprost lekarz nic nie powiedział. Jedynie skomentował, że widać w którym kierunku idzie płeć dziecka. Ja nie chcąc zrobić z siebie głupiej, nie dopytywałam. Zdjęcie jest z całkiem innej perspektywy, niż te wszystkie, które mamusie tutaj wstawiają.
Szkoda że to zdj z boku a nie od dołu. Na tym zdj może być to jądro tak mi się zdaje

@Ma.Kam
Dla mnie też dziewczynka. Też teraz dostałam zdjęcie mojego syna z tego profilu i widać różnicę, dużą różnicę [emoji23]

Mamy, a myślicie, że to może być zwisający siusiak? Czy ja po prostu widzę to co chcę widzieć 😂

Załączniki

• IMG_20220326_101913.jpg
    IMG_20220326_101913.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 71
  • IMG_20220310_180728.jpg
    IMG_20220310_180728.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 80
Ciężko powiedzieć w 100% ale wyglada jakby faktycznie były tam jąderka 😁

reklama
Do góry