reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Super tak mi się właśnie wydawaloWitam, u mnie się potwierdziło, będzie chłopak
Ma.Kam
Początkująca w BB
super gratulacjeWitam, u mnie się potwierdziło, będzie chłopak
ale sie wystawiłWitam, u mnie się potwierdziło, będzie chłopak
Monia182
Aktywna w BB
Dziękujęsuper gratulacje
Monia182
Aktywna w BB
Tak teraz już nie ma żadnych wątpliwościale sie wystawił
Ma.Kam
Początkująca w BB
ja za to mimo tego że tutaj na moim zdjęciu niby nie widać pisiorka to i tak w 100% będę pewna kto jest po prenatalnych w 30tcTak teraz już nie ma żadnych wątpliwości
Monia182
Aktywna w BB
To trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli a wolałabyś chłopca czy dziewczynkę? Ja już jedną córkę mam (8lat) więc z chłopca bardzo się ucieszyłam ☺ja za to mimo tego że tutaj na moim zdjęciu niby nie widać pisiorka to i tak w 100% będę pewna kto jest po prenatalnych w 30tc
Ma.Kam
Początkująca w BB
Chłopca już mam 5 lat w czerwcu kończy wiec bardzo bym się ucieszyła jeśli to faktycznie dziewczynka aczkolwiek kto kolwiek to nie jest to i tak już kocham z całego No ale fajnie by było żeby na 100% wiedzieć jaką wyprawkę szykować jeśli chodzi o ciuszkiTo trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli a wolałabyś chłopca czy dziewczynkę? Ja już jedną córkę mam (8lat) więc z chłopca bardzo się ucieszyłam ☺
reklama
Monia182
Aktywna w BB
No tak, to oczywiste na Twoim zdjęciu faktycznie wygląda na dziewczynkę najważniejsze żeby dzieciątko było zdrowe.Chłopca już mam 5 lat w czerwcu kończy wiec bardzo bym się ucieszyła jeśli to faktycznie dziewczynka aczkolwiek kto kolwiek to nie jest to i tak już kocham z całego No ale fajnie by było żeby na 100% wiedzieć jaką wyprawkę szykować jeśli chodzi o ciuszki