reklama
Sylwia'
Fanka BB :)
Ja już wiem na 100% że to będzie chłopiec ))
U mojego męża w rodzinie od pokoleń rodzą się sami chłopcy: dziadek miał tylko braci, każdy z nich tylko synów, oni również płodzili tylko chłopców wśród nich pojawił się mój M, który ma brata. Brat M ma 2 synów. I choć z tymi facetami żenią się kobiety które mają siostry i tak żadnej nie udaje się przełamać tej tradycji.
Podobno takie predyspozycje do 'robienia chłopców' są dziedziczone w linii męskiej. To rzadka przypadłość ale się zdarza. Kobieta nawet jeśli miała same siostry nic tu nie zmieni.
U mojego męża w rodzinie od pokoleń rodzą się sami chłopcy: dziadek miał tylko braci, każdy z nich tylko synów, oni również płodzili tylko chłopców wśród nich pojawił się mój M, który ma brata. Brat M ma 2 synów. I choć z tymi facetami żenią się kobiety które mają siostry i tak żadnej nie udaje się przełamać tej tradycji.
Podobno takie predyspozycje do 'robienia chłopców' są dziedziczone w linii męskiej. To rzadka przypadłość ale się zdarza. Kobieta nawet jeśli miała same siostry nic tu nie zmieni.
Ostatnia edycja:
prettyWoman
Zaciekawiona BB
syliwia- TO CO BEDZIE SYNEK?? A JAK BEDZIE CORA?? TO TRADYCJA SIE ODMIENNI EHEHE
JA NARAZIE NIC NIE CZUJE CO DO plci.....A W GLEBI DUSZY CHCIAABYM MIEC CORECZKE
JA NARAZIE NIC NIE CZUJE CO DO plci.....A W GLEBI DUSZY CHCIAABYM MIEC CORECZKE
Sylwia'
Fanka BB :)
Babcia i prababcia byłyby zachwycone. Gorzej z żoną brata M. Dwa razy celowała w dziewczynkę i była potem bardzo zawiedziona, chociaż oczywiście kocha synów.sylwia ale by byly jaja jakbys przerwala te tradycje he he he
Mama M też myślała że ona pierwsza w rodzince urodzi dziewczynkę (miała 3 siostry) i potem czuła się bardzo zawiedziona że znowu syn.
Dlatego tej tradycji marzenia o córce i czekania na córkę nie zamierzam podtrzymywać i już wyobrażam sobie mojego synka.
Ostatnia edycja:
znalazłam cos takiego, ale się ubawiłam Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
z tego kalkulatora wyszedł mi na 47% chłopiec na 53 dziewczynka ciekawe skąd ludzie biorą takie pomysły
z tego kalkulatora wyszedł mi na 47% chłopiec na 53 dziewczynka ciekawe skąd ludzie biorą takie pomysły
reklama
wiedzialyscie ze sa takie testy??
ja nie wiedzialam do teraz
Intelligender- test prognozujący płeć dziecka
ja nie wiedzialam do teraz
Intelligender- test prognozujący płeć dziecka