agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kurcze,mam nadzieję,że u Mojego Dzidziulka to nie była pępowina... W czwartek wizyta u mojej lekarki,więc mam nadzieję,że Maluszek da się podglądnąć doooooookładnie. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam do mam które będą miały chłopca, nasz maleńki pokazał nam na dzisiejszym usg sisiolka ciekawe czy coś się jeszcze zmieni czy to już tak na 100%.
Umowilam sie na piatek wieczor i mam nadzieje, ze cos tam zobaczy :-) Lekarz podobno bardzo dobry wiec sie bujne te 50km...skoro ona cala ciaze jezdzila specjalnie taki kawal drogi to chyba musi byc dobry ;-)
Dołączam do mam które będą miały chłopca, nasz maleńki pokazał nam na dzisiejszym usg sisiolka ciekawe czy coś się jeszcze zmieni czy to już tak na 100%.