reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dziewczynka czy chłopczyk?

Ja tam nie brzydnę tylko jak wszyscy mówią, wręcz przeciwnie, dobrze wyglądam i zdrowo, a mam mieć dziewczynkę, więc te wszystkie przepowiednie ludowe to wg mnie bujda na resorach! Pozdrawiam :-)

reklama
Może i za szybko, a może i nie, w tym tygodniu w którym miałam usg, płeć już jest wyraźnie widoczna i od sprzętu, doświadczenia lekarza i ułożenia malucha zależy kiedy można ją rozpoznac. Tak czytałam w kazdym razie. Lekarz powiedział ze dziewczynka, zobaczymy na nastepnym usg!

hej .Tez sie zastanawiam co bedzie , ale za ok 3tyg mam usg , wiec sie dowiem. :-) Ja tam mysle ze dziewczynka , ale moj mezus chce chlopca:-) zobaczymy. Jajwazniejsze oczywiscie ,aby bylo w pelni zdrowe. No , ale dla dziewczynki mam imie a dla chlopca nie:szok: Wiec Musi byc corcia.

My z mężem od początku mamy przeczucie, że będzie dziewczynka. Mówimy do dzidzi jak do dziewczynki, wybieramy imię tylko dla dziewczynki :-D Zobaczymy jak będzie naprawdę na przyszłym USG.
Znajoma powiedziała mi kiedyś, że na 100% będę miała chłopczyka bo mam ładną buzię. Na drugi dzień po tym stwierzdeniu obudziłam się cała zsypana po buzi. Trądzik jak za młodzieńczych lat ;-). Córuchna chyba zdenerwowała się, że przyrównano ją do chłopczyka hehe. Od tej pory twarz mam zoraną trądzikiem...i chyba już nie zejdzie aż do porodu.
Złośliwe to moje maleństwo! :-D

aaa musicie sprawdzić po lewej wiek-ile macie skończonych lat, a u góry poziomo miesiąc poczęcia.....

Marika, jeśli chodzi o tę tabelkę to bardzo chciałabym znaleźć się wśród tego 1%, u którego ona się nie zgadza ;)

A ten test z noworodka kiedyś robiłam i wyszło, że chłopak :) no ale...

reklama
Do góry