reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
to wszystko zalezy od lekarza który jest na komisji bo jeden da a drugi nie i trzeba sie odwoływac a lekarze nie mowia ja dowiedziałam sie ze przy macku moge sie starac dopiero jak skonczyl rok i powiedziała mi lekarka reh i ona mnie namawiala przy Adasiu juz byłam madrzejsza...a teraz nie mamy bo mam durna lekarke...ale co tam mialismy wczesniej

a papiery to mi wypisywał reh neurolog i pediatra...zeby lepiej wygadało

a wczoraj bylismy na wizycie u neurologa i znowu mamy zrobic eeg i wiecie juz głupieje bo naprawde nie wiem od czego te zmiany

FraniowaMama-dziękiza info :) pójdę na bankna komisję :) no i sę zobaczy...a teraz póki co, czekam, aż zacznąpodejmować próbę karmienia Wojtusia..ciekawa jestem, jak mu pójdzie...

MBA, za samo napiecie się należy.
Spokojnie. Ja stanęła na komisji jak Franiu miał 6 mies.
I faktycznie to niesamowite ze po takich przejściach maluch tak fantasycznie daje sobie radę:)

Mam druki we wtorek ide do pediatry wypisac je i zawioze do komisji
Tak to niesamowite ze Michas daje rade po tych przejsicach w trzeciej dobie bylo krytycznie az chrzcilismy go tak sie wtedy balam o niego
A twoj Franus to juz duzy chlopczyk roczniak hoho a w jakim tyg go urodzilas i jak sie miewa??

MBA, przy suwaczku masz link do historii Frania. Urodził się pod koniec 30 hbd, 3 pkt Apgar, 2 mies na respiratorze. W sumie w 1 r.ż 5,5 mies w szpit. Teraz walczymy cały czas o jego zdrowie. Krasnal jest roześmianym rozrabiaką:)

FraniowaMama poczytalam troszke jeszcze nie do konca bo troszke czasu brakuje ale poczatek i koncowka przeczytana i jaki Franus dzielny chlopczyk jak fajnie sobie siedzi widac ze jest malym rozrabiakom :)

a ja dzis bylam u pediatry zanies druk by wypelnila i wiecie co pani doktor powiedziala ze no mam marne szanse na otrzymanie tego dodatku bo to ciezko dostac tym bardziej ze moj Michas nie jest tak powaznie chory
Mam takie mieszane uczucia z jednej strony chce zawalczyc o ten dodatek a z drugiej to wiem ze sa dzieci bardziej potrzebujace i czy ja nie robie tego na sile

Kochana, nikt Ci łaski nie robi, ze Ci ten papier wypełni, to jest zakichany obowiązek tej lekarki. A czy komisja wam da, to już nie jej sprawa. My dostaliśmy na 5 lat!!! Inne dzieci dostaja na 2 lata, zależy od komisji. A mnie Częstochowa póki co szczęście przynosi, bo narazie nie mam problemów z załatwianiem czegokolwiek:)

reklama
Mba, ja jak Dorota. nie odpuszczaj.Żadnemu dziecku nie odbierasz. A pani dr pewnie druczków nie chciało się wypełniać.
Nie zniechecaj się dziewczyno.

Do góry