reklama
Ja też słyszałam że 2 tyg po antybiotyku można szczepić. A u nas zaszczepili Zuzkę 7 dni po antybiotyku-a było to we wtorek. Jak narazie nic się nie dzieje. Ale podobno po tej szczepionce(odra, świnka i różyczka) mogą być odczyny nawet po 10 dniach.
grushka
szczęśliwa
w stolicy tez wieje wiec i my siedzimy w domku. wczoraj wrocilysmy z tygodniowego wyjazdu, mala sie znowu opalila az boje sie czy jej to nie zaszkodzi na skore .. na slonce jej specjalnie nie wystawiam, tyle co w wozku i na rączkach a tak to w cieniu jest zawsze. szybko lapie opalenizne
jutro mamy szczepienie ale nie wiem czy dojdzie do skutku bo mala robi troche krwi z kupka i nie wiem czy nie trzeba bedzie najpierw sprawdzic z czego sie to bierze ... :-( waszym dzieciaczkom tez sie cos takiego przytrafialo ?? martwie sie bo wczoraj zrobila az2 pasemka krwi :-(
no i po szczepieniu kontrola u okulisty i c.d. rehabilitacji.
jutro mamy szczepienie ale nie wiem czy dojdzie do skutku bo mala robi troche krwi z kupka i nie wiem czy nie trzeba bedzie najpierw sprawdzic z czego sie to bierze ... :-( waszym dzieciaczkom tez sie cos takiego przytrafialo ?? martwie sie bo wczoraj zrobila az2 pasemka krwi :-(
no i po szczepieniu kontrola u okulisty i c.d. rehabilitacji.
ologasior
Mama Julci
witam wszystkich.
GRUSHKA--od kiedy zaczeliscie chodzic na rehabilitacje i jak mozna wiedziec dlaczego czy to kazdy wczesniak musi byc rehabilitowany????? My tez co rosz na kontrolach okulistycznych a do tego dochodzi sluch i neurolog.
pozdrawiam.
GRUSHKA--od kiedy zaczeliscie chodzic na rehabilitacje i jak mozna wiedziec dlaczego czy to kazdy wczesniak musi byc rehabilitowany????? My tez co rosz na kontrolach okulistycznych a do tego dochodzi sluch i neurolog.
pozdrawiam.
Ja mysle ze nie kazdy wczesniak musi byc rehabilitowany ale wydaje mi sie ze kazdego powinien zobaczyc rehabilitant i ocenic czy rehabilitacja jest potrzebna czy tez nie
U nas dzisiaj zrobilo sie ladnie i dosyc cieplo ale i tak od rana siedzimy w domu(ja i Wiktoria)bo wczoraj miala 39,7 goraczki a dzisiaj rano 38,7Na razie nie ma wiec jak nie bedzie słonca pod wieczor to moze wyjde z Nia troszke zeby sie dotleniła
Moje dziewczynki tez sie bardzo szybko opalaja ale chyba dlatego ze maja taka karnacje
U nas dzisiaj zrobilo sie ladnie i dosyc cieplo ale i tak od rana siedzimy w domu(ja i Wiktoria)bo wczoraj miala 39,7 goraczki a dzisiaj rano 38,7Na razie nie ma wiec jak nie bedzie słonca pod wieczor to moze wyjde z Nia troszke zeby sie dotleniła
Moje dziewczynki tez sie bardzo szybko opalaja ale chyba dlatego ze maja taka karnacje
Jak będziesz u neurologa to Ci powie czy trzeba rehabilitować czy nie. Tak było u naswitam wszystkich.
pozdrawiam.
reklama
Witam dziewczyny :-)Mam same pyszne wiesci Jasiek dostał awans na łóżeczko nie ma zadnej igły w sobie no i nie jest juz golasem ma swoje pierwsze spiochy , az inaczej mi sie juz zyje. Choc wiem ze duzo przede mna to powiem wam że widok Jaska w spiochach jest bezcenny chyba sie zakochałam po raz drugi i mimo iz pogoda okropna to w naszym domku tyle radości jakiej od miesiaca nigdy nie było. Zanikł mi pokarm wiec wracam do normalnego jedzenia a Jasko musi sie eraz nauczyc ssac miec dbre wyniki i wtedy wyjdzie do domku. Czeka nas tydzien mnostwa badan ale juz wiem ze po kazdej burzy bedzie tecza i tak tez jest z naszym Jaskiem, wiec jestem dobrej mysli. Pozdrawiamy z wietrznego i zachmurzonego Gdanska :-)
Podziel się: