reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

wrócę jeszcze do szczepień
my dziś zaczynamy antybiotyk i lekarka powiedziała, że szczepienie dopiero 2 tyg. po zakończeniu antybiotyku.

reklama
Ja też słyszałam że 2 tyg po antybiotyku można szczepić. A u nas zaszczepili Zuzkę 7 dni po antybiotyku-a było to we wtorek. Jak narazie nic się nie dzieje. Ale podobno po tej szczepionce(odra, świnka i różyczka) mogą być odczyny nawet po 10 dniach.:baffled::baffled:

U nas pogoda tez fatalna:no::no::no:Jest zimno i strasznie wieje:wściekła/y::no:
Moja Wiktoria mi goraczkuje od piatku a dzisiaj doszlo jeszcze rozwolnienie:no::no::no:
Niech wkoncu zrobi sie cieplo

w stolicy tez wieje wiec i my siedzimy w domku. wczoraj wrocilysmy z tygodniowego wyjazdu, mala sie znowu opalila az boje sie czy jej to nie zaszkodzi na skore .. :sorry: na slonce jej specjalnie nie wystawiam, tyle co w wozku i na rączkach a tak to w cieniu jest zawsze. szybko lapie opalenizne :tak:
jutro mamy szczepienie ale nie wiem czy dojdzie do skutku bo mala robi troche krwi z kupka i nie wiem czy nie trzeba bedzie najpierw sprawdzic z czego sie to bierze ... :-( waszym dzieciaczkom tez sie cos takiego przytrafialo ?? martwie sie bo wczoraj zrobila az2 pasemka krwi :-(

no i po szczepieniu kontrola u okulisty i c.d. rehabilitacji.

witam wszystkich.
GRUSHKA--od kiedy zaczeliscie chodzic na rehabilitacje i jak mozna wiedziec dlaczego czy to kazdy wczesniak musi byc rehabilitowany????? My tez co rosz na kontrolach okulistycznych a do tego dochodzi sluch i neurolog.
pozdrawiam.

Ja mysle ze nie kazdy wczesniak musi byc rehabilitowany ale wydaje mi sie ze kazdego powinien zobaczyc rehabilitant i ocenic czy rehabilitacja jest potrzebna czy tez nie:tak::tak::tak:
U nas dzisiaj zrobilo sie ladnie i dosyc cieplo ale i tak od rana siedzimy w domu(ja i Wiktoria)bo wczoraj miala 39,7 goraczki a dzisiaj rano 38,7:no::no::no:Na razie nie ma wiec jak nie bedzie słonca pod wieczor to moze wyjde z Nia troszke zeby sie dotleniła
Moje dziewczynki tez sie bardzo szybko opalaja ale chyba dlatego ze maja taka karnacje

witam wszystkich.
GRUSHKA--od kiedy zaczeliscie chodzic na rehabilitacje i jak mozna wiedziec dlaczego czy to kazdy wczesniak musi byc rehabilitowany????? My tez co rosz na kontrolach okulistycznych a do tego dochodzi sluch i neurolog.
pozdrawiam.
Jak będziesz u neurologa to Ci powie czy trzeba rehabilitować czy nie. Tak było u nas

reklama
Witam dziewczyny :-)Mam same pyszne wiesci Jasiek dostał awans na łóżeczko nie ma zadnej igły w sobie no i nie jest juz golasem ma swoje pierwsze spiochy , az inaczej mi sie juz zyje. Choc wiem ze duzo przede mna to powiem wam że widok Jaska w spiochach jest bezcenny:) chyba sie zakochałam po raz drugi i mimo iz pogoda okropna to w naszym domku tyle radości jakiej od miesiaca nigdy nie było. Zanikł mi pokarm wiec wracam do normalnego jedzenia a Jasko musi sie eraz nauczyc ssac miec dbre wyniki i wtedy wyjdzie do domku. Czeka nas tydzien mnostwa badan ale juz wiem ze po kazdej burzy bedzie tecza i tak tez jest z naszym Jaskiem, wiec jestem dobrej mysli. Pozdrawiamy z wietrznego i zachmurzonego Gdanska :-)

Do góry