Mama Iwonki
Początkująca w BB
Osobiście polecam dwa. Najlepszy jest obecnie dla mnie Dzidziuś. Ma dodatek płatków mydlanych. Bardzo ładnie pachnie, a co najwazniejsze - ubranka nie szarzeją. Nawet odniosłam wrażenie że jaśnieją - tzn. robią sie bielsze. To samo zauważyła moja bratowa, zanim jeszcze zdążyłam jej to zasugerować. Więc myślę, że to nie złudzenie. Do tego ma bardzo przystępną cenę - niecałe 9 zł za 1,5 kg. No i ma atest Instytutu Matki i Dziecka, więc nadaje się dla niemowląt. Naszych dzieci nie uczula. Nie kupuję juz innego.
Polecam też Lovelę. Ta dopiero pachnie... I ładnie pierze. Tyle, że jest już znacznie droższa.
Moim zdaniem stratą pieniędzy jest Jelp (nie wiem tylko jak ten nowy kolor - bo nie uzywałam). Jest bardzo drogi, a ubranka od niego szarzeją. Teraz, jak używam Dzidziusia to widzę jaka jest różnica. Uważam, że z tę cenę nie warto.
Miałam też Cypiska. Nic do niego nie mam, ale też niczym mnie nie zachwycił. Nie pachniał.
Polecam też Lovelę. Ta dopiero pachnie... I ładnie pierze. Tyle, że jest już znacznie droższa.
Moim zdaniem stratą pieniędzy jest Jelp (nie wiem tylko jak ten nowy kolor - bo nie uzywałam). Jest bardzo drogi, a ubranka od niego szarzeją. Teraz, jak używam Dzidziusia to widzę jaka jest różnica. Uważam, że z tę cenę nie warto.
Miałam też Cypiska. Nic do niego nie mam, ale też niczym mnie nie zachwycił. Nie pachniał.