reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dziecięce proszki do prania

najpierw uzywałam loveli - białe max 40 stopni kolor max 30 stopni. teraz używam persila sensitiv - jest b. dobry, dopiera jagódki w 40 stopniach i nie uczula ani mnie ani Piotrusia. a do kolorów uzywam loveli kolor albo płuczedwa razy poo zwykłym, persilu color. (ale dopiero jak mały skończył 1 rok)

reklama
od początku kupuję JEPLa i jestem zadowolona, chociaż cieżko się rozpuszcza w ciełej wodzie, natomiast proszek Lovella jest idealny, łatwo się rozpuszcza i jest tani :laugh:

ja przez pierwszy miesiąc prałam w dzidzusiu, później przeskoczyłam na wizir- rewelacja mały nie ma na niego uczulenia a ten proszek naprawdę dobrze dopiera :laugh: jeśli chodzi o płyn do płukania ja używam albo silana albo lenora. Oba są dobre i też nie uczulaja ;D

Nie wiem, czy widziałyście już w telewizji, ale pojawił się nowy Vizir Sensitive...jeszcze nie widziałam w sklepach, ale zamierzam wypróbować, jak tylko się pojawi. Mam tylko nadzieję, że będzie dopierał tak samo dobrze, jak ten zwykły.

Ja zostałam przy używaniu Dzidziusia. Dobrze dopiera i białe rzeczy zostają naprawde białe. Po Jelpie biel mi szarzała ... A Lovela jest poprostu za droga ;) Myśle do roczku malej prać w Dzidziusiu a potem przejśc na jakiś sensitive, teraz się mnożą to będe miała niezły wybór :)

Ja tez polecam Dzidziusia mi wlasnie ten proszek ladnie podopieral top co Lowela i ten Jelp nie dopral, chyba dzieki tym platkom mydlanym. Kupuje go w sklepie spolem, a cypiska tez ostanio kupilam i jest podobny do Loweli.

chyba muszę zmienić proszek na jakiś 'dorosły' bo jepl nie dopiera śladów z obiadków ze słoiczka, nie wspomnę o marchewce....jaki mi polecicie. Nikola nie jest na nic uczulona.

84se.jpg

My też polecamy Dzidziusua - bardzo ładnie pachnie, tylko nie dopiera za pierwszym razem plam po marchewce. (Ale nie wiem czy jakikolwiek proszek dopierze w 30-40 stopniach). Ostatnio kupiłam vizir sensitive i dodałam do Dzidziusia, bo mi się akurat skończył. Plamy jak plamy...te po marchewce zostały, ale zapach już nie ten :( Także chyba powrócimy do Dzidziusia
Pozdrawiamy

reklama
Do góry