reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzieciaki pisza :)

reklama
Moje dziecko nie rwie się jakoś specjalnie do kompa co mnie akurat bardzo cieszy, im później, tym lepiej :-) Czasem sadzam ją sobie na kolanach jak siedzę przed monitorem, ale ona szybko się nudzi i zaczyna wiercić :no:
Za to dostaje kręćka na widok otwartych książek i gazet. Jak tylko z jakiegoś powodu się rozpłacze, to na bank uspokoic ją można dając jej do łapki gazetę :tak: Książki przy niej lepiej nie otwierać bo drze japkę jak nie może jej dosięgnąć, a gazety potrafi memlać godzinami, trzeba tylko uważać żeby nie pożarła ich w całości :rofl2:

U mnie też tak jest...gazeta, byle by była i jest spokój na nawet 30min :tak::-):-D

Joasiek,, u mnie tez na topie ksiazki. Ja mam obsesje kupowania wszystkich "ambitniejszych" ksiazek dla dzieci. martyna ma juz bardzo okazala biblioteczke. a te miekkie ksiazeczk to ulubiona zabawka malej. te z grubymi stronami tez lubi ale troche boje sie zeby sobie nimi krzywdy nie zrobila.

Gosia, u mnie tez zainteresowanie glownie klawiatura :tak:

u7y6yyyyyi vl mj nJ@#3mmm jk ,dccccccccc 2xxxx n bn DJD JIU UI lzv mkjhj, m h m m nm ,mi

l§<<<<<<<<<<<<<<<<<<<hlh7hh nnzttjnhm jjjjjjjjj v
a na koniec klawiatura w rece i do dzioba
kurde poymieniala mi cycionke :wściekła/y:
jak to sie zmienia :confused:

Joasiek,, u mnie tez na topie ksiazki. Ja mam obsesje kupowania wszystkich "ambitniejszych" ksiazek dla dzieci. martyna ma juz bardzo okazala biblioteczke. a te miekkie ksiazeczk to ulubiona zabawka malej. te z grubymi stronami tez lubi ale troche boje sie zeby sobie nimi krzywdy nie zrobila.

Gosia, u mnie tez zainteresowanie glownie klawiatura :tak:
kuba też uwielbia książeczki,mąż mu podsuwa taką gumową i mówi"Poczytaj sobie Kuba!"
A najbardziej lubi "Lokomotywę" Tuwima i" Żuka "Brzechwy,znam je już na pamięć,więc mu opowiadam jak zaczyna marudzić.Efekt jest taki,że jak mówię "Do biedronki przyszedł żuk..."mały śle promienny uśmiech, a potem już zaśmiewa się do rozpuku.Na ostatniej imprezce rodzinnej,byliśmy największą atrakcją.Z małym po chwili już wszyscy się śmiali.
:-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
A w klawiaturę to tak stuka,ze ho,ho...No i ciągle chce ją ugryżć.

/..... . € myuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rr dddddddds
bjkbm,dfghjbknlm;,'./
aesrtdyfvugbhiklm;,'.
/yuggggggggggggggggl

tr55yrhrr99 nmnmnmmninmimnim ';'.'gggg;' bbbbbbybbybzaaaazkmlkkl````````````````&%980,88o7,oo,7o8o nmkn nmn m..'' ''[[[]]]]]]]]\iykukmmniim
To ranne pozdrowionka od Kubulina!

reklama
Do góry