reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieciaczki 2010 - Kontynuacja Twoja - Ciaza!!!!

hejka
ja juz znalazlam i mam nadzieje ze rowniez bedzie tak fajnie jak tam:-) i tu mozna wklejac filmiki moze nie bedzie tak zle
och tesknilam za pisaniem do was i nie mialam co robic na necie tylko kompa odpalam gdy gadalam na skype z mezem. a w czoraj w nocy juz do nas przyjechal a Lenka jak go zobaczyla to tak swietnie sie do niego usmiecha i cieszyla sie ze tate zobaczyla:-D:-D:-D
a tak to wogule swieta ida wielka para z mama juz posprzatalismy i ubralismy choinke.
postanowilam Lence kupic kubeczek niekapek moze z niego bedzie pic ? jesli sie nauczy? bylismy dzis na roczku u chrzesniaka i powiem ze bylo super a nikus wybral klucze pierwsze:blink: a Filipuś od Alicji jest taki sliczny i kawal z niego chlopca poprostu niezly z niego kawaler:cool2:

reklama
Hej
Nie mogę się oswoić z tym forum, emotikonki są jakieś dziwaczne i w ogóle wszystko tak dziwnie tu działa.... Ja chcę nasze forum!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Franek zaczął zasypiać po 20 :) i to jest plus, ale niestety śpi mi do ok.6 i później już nie chce zasnąć :( nie wspomnę już że w ciągu nocy się masakrycznie odkopuje i kilka razy muszę wstawać i go przykrywać. Także się nie wysypiam... i chodzę zła rano...

Kajusia to super że spędzicie święta całą trójką:-) Boże Narodzenie to szczególny czas, który trzeba obchodzić razem z najukochańszymi.
I fajnie że Lenka poznała tym razem tatę i była szczęśliwa widząc go:tak::tak::tak:

Ja mieszkanie wysprzątałam, została mi tylko kuchnia ale to jutro lub we wtorek. Choinkę ubraliśmy już w środę :) albo czwartek.... kurczę zapomniałam:confused:

sprawdzam jak się wgrywa zdjęcia

Załączniki

• 100_3505.jpg
    100_3505.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 68
Ciesze sie Aniu ze z humorkiem troszke u ciebie lepiej :) powiem ci ze ja tez marze o wyjsciu na dwor, bo od tego ciaglego siedzenia w domu to mozna swira dostac.jutro jedziemy na pierwsza wizyte do pediatry, wiec zobacze troche swiata :-p.

Sluchajcie chcialabym sie poradzic. Od ktorego tygodnia zycia dziecka zaczac mozna 'werandowanie' a od ktorego wyjscia na spacerki?

no hej kobietki.
coś żadna nie zagląda na to nowe forum:no::no::no::no::no:
Karola zgadzam się z Tobą-tutaj jest jakoś tak dziko i dziwnie,ciężko się połapać i przyzwyczaić:-( A tego wątku to chyba z pół godziny szukałam zanim go odnalazłam. no ale w końcu się udało i mam nadzieję że wszystkie będą tu zaglądać. bo póki co tylko we trzy jesteśmy.A w ogóle to karola pisałaś do wszystkich naszych dziewczyn o tym wątku?
Mam nadzieję że nasze forum naprawią i to jak najszybciej, bo dziwnie mi bez niego.jakoś tak brakuje czegoś jak tam nie zaglądam:szok::szok:
Kajusia fajnie że masz mężusia w domku,zawsze Ci pomoże w przygotowaniach światecznych,albo choć Lenki przypilnuje a Ty będziesz mogła sobie wszystko na spokojnie robić.

My już ubraliśmy choinkę i Krystian jest nią oczarowany.A kot to już zaczyna ją atakować,jak i w tamtym roku.

Ja już mam prawie cały dom posprzątany. została mi sypialnia i łazienka. ale to dziś posprzątam.
A i dziś jeszcze krokiety porobię i zamrożę.
A w ogóle to co Wy przygotowujecie do jedzenia na Święta?
Krystian zasnął więc idę dalej obiad robić i pranie powiesić,no i wziąć się za resztę porządków.

Cześć Majóweczki!
Dzięki Agnieszce udało mi się Was znaleźć. Dziękuję Kochana za maila :*
I od razu gratuluję wygranej aukcji. My niestety nie mamy jeszcze wózka, najpierw chcemy kupić fotelik samochodowy taki jak Dominika Chicco.
Oskarek cudny! Faktycznie zmienił się i ma długie włoski.
Właśnie Dominika, trzymam kciuki za drugą górną jedynkę i gratuluję trzeciego ząbka.
Sarahia, brawo dla Lili, pierwsze ząbki macie już za sobą. Przykro, że Maleńka będzie musiała przejść zabieg ale może faktycznie lepiej teraz niż jak to cholerstwo urośnie. Na pewno wszystko będzie dobrze.
Ewelina, trzymam kciuki za obronę. POWODZENIA!

U nas dużo się działo. Maciek ostatnio nie chce pić mleka :-( Myślę, że to przez zęby bo zrobił się mega marudny, budzi się w nocy i nie chce spać przez co i my jesteśmy wiecznie zmęczeni. Nie jestem pewna ale chyba dolną dwójka mu niedługo się przebije. I górne dziąsła też opuchnięte. Poza tym Mały ma alergię na pomidory (chyba) bo odkąd pojawiły się w obiadkach to całe nóżki ma w krostkach, tzn. nie widać ich ale czuć.
Byliśmy na szczepieniu, Maciek ma 70 cm i waży 7600, podobnie jak Oskarek :-)
W domu wszędzie go pełno, nie raczkuje ale pełzanie opanował do perfekcji, potrafi też usiąść kiedy zechce.

Ja pożegnałam się już z dietą, ważę 57 kg, na razie muszę odpuścić bo wylądowałam na pogotowiu :shocked2: Przeszłam na III fazę i dostałam skurczy żołądka, dali mi zastrzyk, jakieś leki i przeszło.

Tyle u nas, będę czasem tu zaglądać ale mam nadzieję, że naprawią stare forum.
Buziaki dla naszych Milusińskich :*

Ja tylko chodzę i nowe tematy zakładam no ale widzę że niektóre już tutaj goszczą więc może tutaj sie nam coś rozkręci :) Jak sie uda to ok a jak nie to będziemy na NK :)

Ja mam masakre a nie niedziele. Takiej kolki to my jeszcze nie mialysmy. Podchwycilam zart z pazdziernikowych mamus i mowie do Klaudii ze ja zamkne w szafie :-)oczywiscie to tylko zart.
Od wczoraj sie klocilam z Robertem o zakup Sab simplex. On jest z rodziny lekarskiej i oczywiscie na temat zdrowia, lekarstw itp go nie przegadasz. Najmadrzejszy w tej materii i stwierdzil, iz "swojemu dziecku nie da lerstwa z niewiadomego zrodla. ze pewnie w internecie sprzedaja podrobki. i tym podobne argumenty". W trakcie dzisiejszej akcji powiedzial "chodz zadzwonimy i pojade kupic ten produkt:-)" Wiec wyobrazcie sobie co sie dzisiaj u mnie dzieje! Skoro Panicz Robert pekl i chcial jechac po to!
Zgadnijcie tylko co nam przeszkodzilo???:wściekła/y: Normalnie ta pani ma wylaczona komorke! My to mamy pecha!!! A jutro mielismy tyle spraw zalatwic! Ale jak ona bedzie miala znowu taka kolke to ja nie wiem, pewnie zostane z nia w domu! No chyba ze tatus z samego rana pojedzie po Sab simplex, pod warunkiem ze ta Pani wlaczy telefon!

Ania87 - my tak samo, te swieta beda takie spokojniejsze! Mialam cos upiec, ale tez stwierdzilismy ze zamaiwamy ciasta. Robert zrobi tylko kaczke w pierwszy dzien swiat, ja przystroilam troche domek, mamy przeszlo 2metrowa choinke, wczoraj posprzatalismy. Gosci za duzo nie zapraszamy, ja nawet poprosilam Roberta aby nie spraszal rodziny i rodzicow. Wpadna z raz pewnie w wigilie. Jednak mi to pasuje, wlaczymy sobie dobre filmy i bedziemy sie objadac smakolykami.

Liza_1 werandowanie to juz mozna dosc wczesniej, mysle ze tak po tyg od urodzenia. Warto aby pare dni to trwalo i wychodzisz na krotkie spacerki, tylko nie przy mrozie -10stopni! Dodatkowo warto uwazac z wczesniakami, potrzebuja wiecej czasu! No i z dziecmi ktore mniej waza czy sa mniejsze, rowniez nalezy obchodzic sie delikatniej. A napisz nam ile twoj Krzys wazyl, mierzyl? bo w sumie nic nie wiemy o nim :-)

Ania0404 - ja radze ci poczekaj! Tomek urodzil sie z waga 2100 i daj mu troszke wiecej czasu, tym bardziej jak mial zapalenie pluc. A jak juz sie uprzesz i wyjdziesz to bardzo grubo go ubierz. Takie dzieci szybciej traca cieplote ciala.

Olu_M - kochana jak bylo na imprezce pracowniczej i imprezce z tytulu powrotu do naszej pieknej PL?
Czy juz nadrobilas zaleglosci? Oj cos nie masz czasu dla nas :( czy tyle pochlania Kris piekna ALice?

Aj i dziekujemy za zyczonka ;)

Madzia oj ty nasz dwupaczku! jedz teraz wszystko co pozniej nie mozna i zagladaj do nas! Niestety ja mam przez te kolki na razie urwanie glowy! Musze isc mala wlasnie nakarmic, ale az sie boje ja obudzic! No ni dam jej wiecej Infacolu. Moze pomoze, a jutro mam nadzieje kupic cos co uratuje nam zycie :-D

Ostatnia edycja:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW - LILKI, KUBY I OLKA :-):-):-):-):-) DUŻO UŚMIECHU I MAŁO PŁACZU :tak::tak::tak::tak::tak:

Annyya, fajnie, że wpadłaś, przynajmniej wiemy co u Was. Kurczę, czemu na pogotowiu wylądowałaś??? To dietą było spowodowane??? Dobrze, że już jest OK!
No i nasze Chłopaki widzę równiutko idą :happy2: Oskarek też nie chciał mleka jeść, dlatego tak mało przybrał. Ale mam sposób - do każdego mleka dosypuję albo kleik albo kaszkę i wtedy je, bo jak poczuje samo mleko, to za chiny nie wypije :no:
Oby Maciusiowi przeszły szybko wszystkie dolegliwości, a ząbki też niech się raz-dwa pokażą:tak: żeby biedaczek odpoczął...

I dziękuję za komplemenciki mojego Księcia:***

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jeżeli dojedziecie do wniosku, że chcecie na BB zostać to dajcie znać. Wtedy będę mogła Wam założyć dział. na razie trzymam kciuki za naprawę Waszego forum:-)

Do góry