reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieciaczki 2010 - Kontynuacja Twoja - Ciaza!!!!

reklama
Pisałam sms do Dorotki i Eweliny, ale nie wiem czy te numery aktualne są. No i Sarahii i Ani napisałam na facebooku, a Agnieszce na nk. Mam nadzieję, że się tu szybko odnajdziemy. Jak masz do kogoś jeszcze jakieś namiary to daj im znać. Ja na razie uciekam bo mały płacze.

Kurcze blade dziewczyny!!! Ja do tej pory nie wiem co się dzieje z Twoją Ciąża. Admin nie odpowiada na maile.My też się ratujemy tym forum! Fajnie że jesteście bo mi brakuje czytania was ;-)

Dziewczyny a wiecie coś wiecej w sprawie Martysi? Czy u niej ok?? Wasza Aga mi pisała na nk że jednak się udało i Martysia jest w ciązy!! I czy ktoś cos moze wie kedy stare orum wróci? Admin milczy jak zaklęty.

Miejmy nadzieję, że to bardzo tymczasowe rozwiązanie... Ja uzyskałam odpowiedź od admina, że 16 powinno działać ... I jakoś nie działa... Dobra, na razie musze znikac bo dziś sprzatamy... Ale zajrzę póżniej.

reklama
No właśnie też słyszałam, że to przejściowe problemy tyle, że coś długo trwają. Nie wiem czy staraczki z twojej ciązy też tu gdzies nie buszują, więc może one coś więcej wiedzą na tema Martysi.

Do góry