czesc laseczki, troche sie naczytalam
co do mojego brzuszka to tez mam taka faldke w dole brzucha, ale chcialabym kupic pas poporodowy, tylko nie wiem po jakim czasie mozna go stosowac. jak macie jakies doswiadczenia to bylabym wdzieczna za rade
ja mojego synka karmie piersia ale w pewnym momencie najnormalniej w swiecie wyjadl mi wszystko z piersi i on dalej glodny, ja sie rozplakalam bo dzwonie do poloznej ze szpitala zapytac jakim mleczkiem moge go dokarmic, czy to ma jakies znaczenie u wczesniakow, a ona do mnie ze mam zadnego mleka nie kupowac, ze karmic swoim, a ja jej mowie ze mam za malo, to ona dalej swoje... w koncu sie wkurzylam poszlam do sklepu i kupilam NAN i moj krzysiu jadl rownie chetnie jak moje mleko. Też mam butelke Avent, chociaz w szpitalu dziewczyny mi mowily ze bardzo dobre sa tez te dr. browna i zamierzam ja kupic
moj krzysio czasem ulewa, ale prawie za kazdym razem przy przebieraniu sie obsika, pralka to u mnie non stop chodzi, jak musielismy dluzej w szpitalu zostac, bo mial zoltaczke, to na obchodzie lekarka go bada i mowie ze jeszcze do domku nie pojdziemy, to tez ja osikal
, ale wtedy bylam z niego bardzo dumna
jesli chodzi o jedzenie to nie mam pomyslow. weszlam do netu i na kazdej stronie internetowej jest napisane ze kobieta karmiaca moze jesc wszytko oprocz.... i tu cala lista smakolykow ktorej nam nie wolno. w sumie chcialam sie was poradzic jakich przypraw uzywacie. tzn wiem ze w tych gotowych sa praktycznie zawsze cebula lub czosnek, ale jakich ziolek uzywac zeby miesko doprawic?